Gør børneværelset hyggeligt

Børneværelset kan hurtigt blive kaotisk, men med de rigtige grundelementer kan du hjælpe indretningen på vej.

Noget af det vigtigste, når man indretter et børneværelse, er at sørge for, at der er plads til legetøj, bamser og alle de andre ting, der nemt kan give et rodet værelse.
Læs mere
Fold sammen

Der skal være plads til mange ting på børneværelset – og det er svært at undgå, at det hele ender i et uskønt rod. Men med få enkle midler er det alligevel muligt at få det hele til at fungere på en fin måde.

1. Opbevaring

Første skridt til orden på børneværelset er opbevaring. Et stort, godt skab med masser af plads til dinosaurer, dukker og puslespil er den første og bedste investering, du bør gøre. Ind bag lågen, og der er orden. Men også kasser, kurve og vægophæng med lommer er geniale, når der hurtigt skal ryddes op.

En slagbænk er et multifunktionelt møbel, der med opbevaringspladsen under sædet er som skabt til børneværelset. På den måde får du både siddepladser og plads til bamser og badebolde.

Slagbænk 84x41x58 cm fra Oliver Furniture, 1.999 kr. Fold sammen
Læs mere

2. Plads til leg

Giv plads til fysisk aktivitet med en foldemadras, der kan slås kolbøtter og hoppes på, og som let kan pakkes væk. Og så kan den endda bruges som ekstra soveplads til gæster.

3. Seng man kan sidde i

Det er hyggeligt at sidde i sengen og læse bøger eller lege med dukker. Derfor er det en god idé at købe en juniorseng med en kant, man kan sidde op ad. Gør det hele fint og rart med lækkert sengetøj og et blødt tæppe.

4. Husk eventyret

Husk de finurlige og eventyrlige detaljer i indretningen, f.eks. en lampe med mønster eller en luftballon til pynt og leg med fantasien.

Luftballon 18 cm fra Karrusella, 399 kr. Fold sammen
Læs mere

Forhandlere: