Godt nyt til dig, der samler på Royal Copenhagen-stel

Der er godt nyt til de mange, der elsker og samler på Royal Copenhagens klassiske stel. De lancerer nemlig nu et udvalg af Alfabet Krus med et bogstav på. Dekorationen med de individuelle bogstaver er inspireret af det mere end 240 år gamle Musselmalet Riflet-mønster, og hvert enkelt krus er håndmålet. I første omgang er krusene lanceret med 15 bogstaver: A, C, D, E, F, H, J, K, L, M, N, R, S, T og Y. Alfabet Krus 33 cl fra Royal Copenhagen, 549 kr. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Personlig klassiker

Der er godt nyt til de mange, der elsker og samler på Royal Copenhagens klassiske stel. De lancerer nemlig nu et udvalg af Alfabet Krus med et bogstav på. Dekorationen med de individuelle bogstaver er inspireret af det mere end 240 år gamle Musselmalet Riflet-mønster, og hvert enkelt krus er håndmålet. I første omgang er krusene lanceret med 15 bogstaver: A, C, D, E, F, H, J, K, L, M, N, R, S, T og Y.

Alfabet Krus 33 cl fra Royal Copenhagen, 549 kr.

Bojesens garder

Da Kay Bojesens børnebørn skulle tømme deres forældres loft mange år efter designerens død, fandt de en lille, anonym papæske, som indeholdt et hav af løsdele og små prøver i kobber. Blandt disse løsdele lå en færdigsamlet Kongelig Garder i sølv. Ingen i familien havde set den før, og de små løsdele gjorde det tydeligt, hvordan Kay Bojesen havde smedet sig frem mod den perfekte vægt og højde. Og nu bliver Den Kongelige Garder relanceret af firmaet Kay Bojesen i poleret stål, som er den perfekte gave til alle elskere af Bojesens kendte design. Den måler 16,5 cm i højden.

Den Kongelige Garder i stål fra Kay Bojesen, 975 kr.

Da Kay Bojesens børnebørn skulle tømme deres forældres loft mange år efter designerens død, fandt de en lille, anonym papæske, som indeholdt et hav af løsdele og små prøver i kobber. Blandt disse løsdele lå en færdigsamlet Kongelig Garder i sølv. Ingen i familien havde set den før, og de små løsdele gjorde det tydeligt, hvordan Kay Bojesen havde smedet sig frem mod den perfekte vægt og højde. Og nu bliver Den Kongelige Garder relanceret af firmaet Kay Bojesen i poleret stål, som er den perfekte gave til alle elskere af Bojesens kendte design. Den måler 16,5 cm i højden. Den Kongelige Garder i stål fra Kay Bojesen, 975 kr. Fold sammen
Læs mere

Mindet om mormors sengetøj

I tråd med tidens kærlighed til det enkle og underspillede lancerer By Nord deres efterårskollektion, som er holdt i sarte naturfarver. I kollektionen findes bl.a. dette hørsengesæt, som er skabt ud fra en tanke om, at du med det kan drømme dig tilbage til mormors gennemvaskede og ultrabløde sengetøj. Sengetøjet har fået en særlig enzymvask, der giver et let krøllet udtryk.

Sengesæt 140x200 cm fra By Nord, 1.199 kr.

Dekadent velour

En af Skriver Collections nye lanceringer er som skabt til den nye sæson. Det er nemlig nye farver til deres velourserie, City Velvet, som byder på bløde puder i fine farver. De mørke nuancer af bordeaux, aubergine, mørkegrøn og lilla giver et dekadent og tungt udtryk, som passer perfekt til efteråret. Puderne fås i fem størrelser: Ø45 cm, 45x45 cm, 65x65 cm, 30x50 cm og 40x60 cm.

City Velvet puder fra Skriver Collection, 599-799 kr.

En af Skriver Collections nye lanceringer er som skabt til den nye sæson. Det er nemlig nye farver til deres velourserie, City Velvet, som byder på bløde puder i fine farver. De mørke nuancer af bordeaux, aubergine, mørkegrøn og lilla giver et dekadent og tungt udtryk, som passer perfekt til efteråret. Puderne fås i fem størrelser: Ø45 cm, 45x45 cm, 65x65 cm, 30x50 cm og 40x60 cm. City Velvet puder fra Skriver Collection, 599-799 kr. Fold sammen
Læs mere

Røget elegance

Fra september kan du købe denne simplistiske skønhed, Florence-bordet, som designerne Josephine Hedemann og Knut Bendik Humlevik står bag. Det er succesfulde New Works, der lancerer bordet, som kan fås i tre forskellige udgaver: et med røget glas og ben i sort jern (billedet), et med klart glas og guldfarvede ben og et med en hvid marmorplade og ben i metallisk hvid. Bordet er skabt i forlængelse af den ultralette og elegante stil, som er kendt fra Florence-reolen. Uanset om du vil tage bordet i brug, eller om det blot skal stå til pynt, er det en fin tilføjelse til den moderne indrettede stue, og dets slanke, tidløse udseende tager ikke opmærksomheden væk fra dit øvrige møblement eller de genstande, du eventuelt vælger at dekorere det med.

Florence-bord, New Works, fra ca. 10.700 kr. Kan købes fra september.