Gode møbler til små størrelser

De mindste skal ikke snydes for godt design. Magis’ børnebrand, Magis Me Too, lancerer nu stolen Little Big Chair, der er skabt til børn i alderen fra to til seks år. Sædet er lavet i polypropylen og fødderne i solidt og stabilt træ, som gør den modstandsdygtig over for den af og til specielle måde, børn bruger møbler på. Det ekstra smarte ved Little Big Chair er, at den kan vokse i takt med børnene, da du kan justere den i tre forskellige højder. Fås i orange, lyseblå og hvid. Little Big Chair fra Magis, 1.570 kr. Fold sammen
Læs mere

Demokratiske klassikere i nye farver

Som bekendt er de møbler, der blev produceret hos FDB Møbler i dansk designs guldalder, gået hen og blevet klassikere. I dag produceres en række af disse igen, og nu lanceres tre klassiske design af Jørgen Bækmark i nye farver. Det er loungestolen J82, skamlen J83 og bænken J83B, som nu fås i to nye farvekombinationer: én, hvor både sæde og stel er sort, og én i en kombination af sortbejdset stel og naturfarvet sæde.

J82 loungestol 4.999 kr., J83 skammel 2.499 kr., J83 bænk 2.999 kr. Alle fra FDB Møbler.

Godt design til små størrelser

De mindste skal ikke snydes for godt design. Magis’ børnebrand, Magis Me Too, lancerer nu stolen Little Big Chair, der er skabt til børn i alderen fra to til seks år. Sædet er lavet i polypropylen og fødderne i solidt og stabilt træ, som gør den modstandsdygtig over for den af og til specielle måde, børn bruger møbler på. Det ekstra smarte ved Little Big Chair er, at den kan vokse i takt med børnene, da du kan justere den i tre forskellige højder. Fås i orange, lyseblå og hvid.

Little Big Chair fra Magis, 1.570 kr.

Lille, men effektfuld

Danske Design By Us har netop lanceret bordlampen Blindspot, som har en rigtig god størrelse: 30 cm høj med en diameter på 7 cm. Størrelsen gør, at den kan stå der, hvor du ikke har plads til en stor bordlampe med skærm, men hvor du gerne vil have lys og et dekorativt element ind. Den ekstra detalje, den runde skive af forgyldt metal, giver en stor effekt, fordi den reflekterer lyset.

Blindspot bordlampe fra Design By Us, 1.290 kr.

Danske Design By Us har netop lanceret bordlampen Blindspot, som har en rigtig god størrelse: 30 cm høj med en diameter på 7 cm. Størrelsen gør, at den kan stå der, hvor du ikke har plads til en stor bordlampe med skærm, men hvor du gerne vil have lys og et dekorativt element ind. Den ekstra detalje, den runde skive af forgyldt metal, giver en stor effekt, fordi den reflekterer lyset. Blindspot bordlampe fra Design By Us, 1.290 kr. Fold sammen
Læs mere

Vildt på gulvet

Dyreprint hitter sæson efter sæson på modefronten, og hvis du vil tage stilen skridtet videre, kan du også få det vilde print ind i boligen. Zara Home har lavet et zebraprintet lædertæppe, som øjeblikkeligt vil give din stue et vildt og dekadent udtryk med et strejf af storvildstjæger. Tæppet måler 170x150 cm.

Zebraprintet lædergulvtæppe fra Zara Home, 3.199 kr.

Råt og rustikt

Hvad enten du vil bruge den med sæsonens buketter eller alene, som den står, er en smuk vase et dekorativt indslag i indretningen. Det gælder også Vesuv-vasen fra H. Skjalm P., som har en rå finish. Da den er håndglaseret, kan der forekomme små variationer i glasur, mønster og farve, og dermed er hver vase unik. Vasen er belagt med reaktiv glasur, og derfor kan der være bittesmå krakeleringer, som gør, at den ikke er garanteret 100 pct. vandtæt. Det anbefales derfor at bruge den med en lille skål under.

Vesuv vase H13 cm fra H. Skjalmp P., 239 kr.

Hvad enten du vil bruge den med sæsonens buketter eller alene, som den står, er en smuk vase et dekorativt indslag i indretningen. Det gælder også Vesuv-vasen fra H. Skjalm P., som har en rå finish. Da den er håndglaseret, kan der forekomme små variationer i glasur, mønster og farve, og dermed er hver vase unik. Vasen er belagt med reaktiv glasur, og derfor kan der være bittesmå krakeleringer, som gør, at den ikke er garanteret 100 pct. vandtæt. Det anbefales derfor at bruge den med en lille skål under. Vesuv vase H13 cm fra H. Skjalmp P., 239 kr. Fold sammen
Læs mere