Få nye rum i boligen med en rumdeler

Alt går op i en højere enhed i Ferm Livings nye rumdeler Unfold, og et enkelt blik på den kan få mange æstetikere til at overveje, hvor de kan få plads til den. Den er, i både funktion og design, dekadent og luksuriøs, den er sofistikeret i sit designudtryk, og den er både dekorativ og ideel til at definere eller opdele et rum, som har flere funktioner. Unfold måler B150xH180xD1,8 cm, er lavet i højglansmalet MDF og findes i tre farver: rosa, mørkegrøn og grå. Unfold rumdeler fra Ferm Living, 8.499 kr. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nyt tapetdesign af Helene Blanche

Netop nu lancerer Tapet-Cafe en ny kollektion af tapet designet af Helene Blanche. Kollektionen består af tre mønstre med geometriske former og markante farver, som hurtigt kan skabe nyt liv på en enkelt væg eller i et helt rum. Tapetkollektionen har fået navnet Painted Papers, og hver rulle er 52 cm bred og 10 meter lang.

Tapet fra Tapet-Cafe, 930 kr. pr. rulle

Netop nu lancerer Tapet-Cafe en ny kollektion af tapet designet af Helene Blanche. Kollektionen består af tre mønstre med geometriske former og markante farver, som hurtigt kan skabe nyt liv på en enkelt væg eller i et helt rum. Tapetkollektionen har fået navnet Painted Papers, og hver rulle er 52 cm bred og 10 meter lang. Tapet fra Tapet-Cafe, 930 kr. pr. rulle. Fold sammen
Læs mere

Hygge i dyb juvelfarve

Glas er blevet en værdig konkurrent til keramik, som de seneste år har gået sin sejrsgang i boligtendenserne. Få en smuk, dyb farve og hygge ind i indretningen med Ros nye Heather hurricane i smukt formet glas. Den måler H25xØ17 cm.

Heather hurricane fra Ro, 500 kr. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 4110 4108.

Ledningsfri hyggebelysning

Det er nemt at skabe hyggestunder med Marsets nye bordlampe Bicoca. Den er, udover at være meget fin, også både opladelig og ledningsfri, så den er nem at flytte rundt på og skabe nye udtryk med. Lampens skærm er bevægelig, så lysets retning let kan justeres, og i bunden er der monteret en kraftig magnet, som gør det muligt at sætte lampen fast på metalflader. Bicoca fås i seks forskellige farver: antracit, off-white, rød, blå, sart lyserød og gul og måler H22,5xØ14 cm.

Bicoca bordlampe fra Marset, 1.399 kr.

Hvor pæn kan en rumdeler være?

Alt går op i en højere enhed i Ferm Livings nye rumdeler Unfold, og et enkelt blik på den kan få mange æstetikere til at overveje, hvor de kan få plads til den. Den er, i både funktion og design, dekadent og luksuriøs, den er sofistikeret i sit designudtryk, og den er både dekorativ og ideel til at definere eller opdele et rum, som har flere funktioner. Unfold måler B150xH180xD1,8 cm, er lavet i højglansmalet MDF og findes i tre farver: rosa, mørkegrøn og grå.

Unfold rumdeler fra Ferm Living, 8.499 kr.

Ny orange til Panton

Verpan er klar med en ny lancering, nemlig Verner Pantons opbevaringsmøbel Barboy fra 1963 i en ny orange farve. Orange er en af de farver, som Panton i sin karriere blev ved med at vende tilbage til, fordi han mente, den klædte hans design og ethvert interiør. Derfor har Verpan, med udgangspunkt i Pantons orange, udviklet en orange, der er varmere, mørkere og mere tidløs, og som nu pryder Barboy. Et raffineret design med en cylindrisk form, tre skuffer og hjul, som gør den funktionel som f.eks. barskab, natbord eller som opbevaring på kontoret eller badeværelset. Ud over Barboy fås den nye orange også på pendlen Moon.

Barboy måler H72,5xØ38 cm. Barboy orange fra Verpan, 8.290 kr.

Verpan er klar med en ny lancering, nemlig Verner Pantons opbevaringsmøbel Barboy fra 1963 i en ny orange farve. Orange er en af de farver, som Panton i sin karriere blev ved med at vende tilbage til, fordi han mente, den klædte hans design og ethvert interiør. Derfor har Verpan, med udgangspunkt i Pantons orange, udviklet en orange, der er varmere, mørkere og mere tidløs, og som nu pryder Barboy. Et raffineret design med en cylindrisk form, tre skuffer og hjul, som gør den funktionel som f.eks. barskab, natbord eller som opbevaring på kontoret eller badeværelset. Ud over Barboy fås den nye orange også på pendlen Moon. Barboy måler H72,5xØ38 cm. Barboy orange fra Verpan, 8.290 kr. Fold sammen
Læs mere