Få fingrene i Nomas møbler

Den danske Michelin-restaurant Noma sælger sit enkle nordiske interiør på auktion i USA.

Designstudiet Space Copanhagen, stod oprindeligt for Nomas indretning. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Stjernerestauranten Noma er for længst lukket og slukket på Christianshavn, og indtil ejer René Redzepi sidst på året genåbner restauranten med et nyt og anderledes koncept på Holmen i København, må stedets mange fans væbne sig med tålmodighed.

Dog får alle med en kærlighed til Nomas enkle, nordiske indretningsstil i grå og sorte nuancer nu muligheden for at erhverve sig en bid af den oprindelige restaurant på Strandgade 93, når interiør fra lokalerne bliver sat til salg via det amerikanske auktionshus Wright.

Hele 500 genstande bliver, ifølge auktionssitet Mearto.com, sat under hammeren, og blandt de mange ting, som skal sælges, er et over seks meter langt plankebord fra restaurantens private spisestue, stole designet af Niels O. Møller, Space Copenhagen og Hans J. Wegner samt specialdesignet keramik af Aage og Kasper Wurtz.

Begynder i november

Det var designstudiet Space Copenhagen, som i sin tid stod for den på én gang rå og elegante indretning af Nomas lokaler, og hvis man vil have fingre i noget af det interiør, som har været med til at sætte scenen for unikke madoplevelser for folk fra hele verden, så gælder det om at være parat ved computeren, når auktionen starter 2. november.