En hyldest til Bauhaus-skolen

Menu lancerede i 2012 stolen Afteroom Chair, der siden er gået hen og blevet en klassiker i deres kollektioner. Designerne bag er det stockholmske designstudio Afteroom, og designet er en hyldest til funktionalisme og Bauhaus-skolen. Nu lancerer Menu Afteroom Chair Plus, der, ligesom originalen, er dekonstrueret og renset for unødvendige dele, men den nye version har et bredere ryglæn og en dejligt blød polstring på både sæde og ryglæn, så du ikke behøver at gå på kompromis med komforten. Afteroom Chair Plus fra Menu, 3.399 kr. Fold sammen
Læs mere

Komfort uden kompromiser

Menu lancerede i 2012 stolen Afteroom Chair, der siden er gået hen og blevet en klassiker i deres kollektioner. Designerne bag er det stockholmske designstudio Afteroom, og designet er en hyldest til funktionalisme og Bauhaus-skolen. Nu lancerer Menu Afteroom Chair Plus, der, ligesom originalen, er dekonstrueret og renset for unødvendige dele, men den nye version har et bredere ryglæn og en dejligt blød polstring på både sæde og ryglæn, så du ikke behøver at gå på kompromis med komforten.

Afteroom Chair Plus fra Menu, 3.399 kr.

Mundblæst glaskunst

Glas er så småt ved at kvalificere sig som en udfordrer til keramik, og flere og flere designvirksomheder lancerer nye glasdesign i nye former og med nye dekorationer. Således har Broste Copenhagen denne mundblæste vase i deres forårskollektion. Den har fået navnet Spotty og er lavet med lækre farver, der leder tankerne hen på naturen. Vasen måler Ø18xH19 cm.

Spotty vase fra Broste Copenhagen, 560 kr.

Glas er så småt ved at kvalificere sig som en udfordrer til keramik, og flere og flere designvirksomheder lancerer nye glasdesign i nye former og med nye dekorationer. Således har Broste Copenhagen denne mundblæste vase i deres forårskollektion. Den har fået navnet Spotty og er lavet med lækre farver, der leder tankerne hen på naturen. Vasen måler Ø18xH19 cm. Spotty vase fra Broste Copenhagen, 560 kr. Fold sammen
Læs mere

Bænk dig

By Lassen ejer rettighederne til Lassen-familiens design, og ud over at sætte design fra fortiden i produktion skaber de også nye produkter og videreudviklinger af eksisterende design. Mogens Lassen tegnede i 1975 Conekt-bordet med det simple og rene udtryk, som er kendetegnende for hans arbejde. I 2017 blev bordet endelig sat i produktion, og nu lanceres Conekt-bænken, som er designet ud fra samme stringente formsprog, præcision og fokus på detaljer. Bænken måler 41x110x36 cm.

Conekt bænk fra By Lassen, 7.999 kr.

Køn kurv til hjemmekontoret

En pæn papirkurv er ikke nem at finde, så det gælder om at tænke lidt alternativt. Den nye kurv i messingfarvet metal fra Zara Home kan bruges til alt fra frugt til strikketøj, men den kan også sagtens bruges som papirkurv på hjemmekontoret. Den måler 46x36x38 cm.

Kurv fra Zara Home, 479 kr.

Farver og striber

Man kan altid regne med danske Normann Copenhagen, hvis man er ude efter boligsager med farver. Og i disse farveglade tider er der masser af godt nyt på den front, bl.a. denne pude i farverne pudderblå og karamel. En lækker kombination, som ovenikøbet er i striber. To fluer med ét smæk. Puden måler 50x50 cm, er lavet i 100 pct. bomuld og kommer med fyld.

Posh pude fra Normann Copenhagen, 399 kr.

Man kan altid regne med danske Normann Copenhagen, hvis man er ude efter boligsager med farver. Og i disse farveglade tider er der masser af godt nyt på den front, bl.a. denne pude i farverne pudderblå og karamel. En lækker kombination, som ovenikøbet er i striber. To fluer med ét smæk. Puden måler 50x50 cm, er lavet i 100 pct. bomuld og kommer med fyld. Posh pude fra Normann Copenhagen, 399 kr. Fold sammen
Læs mere