Designnyt: Bløde, høje og lange designs til hjemmet

Bløde, høje, runde og lange designs præger denne uges nyheder. Få inspiration til hjemmets indretning her.

Ofte er skoopbevaring i hjemmet et problem. Hvis de står fremme, kommer de nemt til at rode, og hvis de er pakket væk i skokasser, er de ikke lige ved hånden. Det er der måske kommet en løsning på, i hvert fald for kvinder. For hvorfor gemme de flotte høje hæle væk? Flash Up er et møbel til dine stiletter, der kan hænges på væggen, så du har mulighed for nærmest at udstille dine yndlingseksemplarer, samtidig med at det er praktisk. Flash Up fås i forskellige materialer og i forskellige størrelser, der kan rumme fra et til fem par stilletter. Priser fra 399 kr./Flash Up. Fold sammen
Læs mere
Foto: Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

1. Flash dine festsko

Ofte er skoopbevaring i hjemmet et problem. Hvis de står fremme, kommer de nemt til at rode, og hvis de er pakket væk i skokasser, er de ikke lige ved hånden. Det er der måske kommet en løsning på, i hvert fald for kvinder. For hvorfor gemme de flotte høje hæle væk? Flash Up er et møbel til dine stiletter, der kan hænges på væggen, så du har mulighed for nærmest at udstille dine yndlingseksemplarer, samtidig med at det er praktisk. Flash Up fås i forskellige materialer og i forskellige størrelser, der kan rumme fra et til fem par stilletter. Priser fra 399 kr./Flash Up.

Billedserie: 

2. Høj Hukit til hjemmet

Den klassiske børnestol Hukit er tegnet af Kaj Høffer Larsen i 1967, og lige siden har stolen stået i institutioner i hele Skandinavien. Nu er det også blevet muligt at få den hjem i privaten i en højere version, der passer omkring spisebordet. Det er Leika, der lancerer, og direktør Jakob Münther fortæller:

- Hukit-stolen er noget af en klassiker inden for børnemøbler. Det er en stol, som har været en stor del af mange menneskers barndom, og som de fleste har et nostalgisk forhold til. Nu får alle mulighed for at få den høje Hukit-stol ind i hjemmet, der giver de tre- til niårige en stol, som adskiller sig markant fra andre børnestole og samtidigt er æstetisk indtagende.

Den høje Hukit fås i seks varianter – natur, naturstel med sæde og ryg i blå, turkis, rød eller grå og som noget nyt i helt sort. Stolen koster 2.299 kr./Leika.

3. Australsk uld i nordisk udtryk

Georg Jensen Damask lancerer til dette efterårs kølige aftener rustikt strikkede plaider og puder i 100 pct. uld fra Australien og New Zealand.

- Med Patches har vi valgt et mere råt udtryk, end vi plejer. Vi er specifikt gået efter en uld, der også bruges til håndstrik, da det giver en anden overflade og en større åbenhed i strikken, og derudover er ulden behagelig blød, siger Design og Marketing Manager Christian Borch. Patches-plaiden og puderne Solid findes i forskellige afdæmpede efterårsfarver i enkelt nordisk design.

Plaiden måler 120 x 170 cm, mens puderne findes i 50 x 50 cm og 40 x 60 cm. Vejl. priser: puder 550 kr, plaider: 1.590 kr./Georg Jensen Damask.

4. Runde Rosendahl

Et af Rosendahls flagskibe, Crand Cru-serien i porcelæn, har fået et feminint søstersortiment - Crand Cru Soft. Stellet er som resten af Rosendahls produkter kendetegnet ved de dybe riller, men i modsætning til før har produkterne fået blødere og rundere former og er i kridhvidt porcelæn. Grand Cru Soft kommer i pakker med fire stk. af enten flade eller dybe tallerkener, skåle eller krus og koster fra 329,95 pr. pakke/Rosendahl.