Dansk skalstols-klassiker møder østens farver

I Carl Hansen & Søns nye samarbejde med tekstilproducenten Jim Thompson Fabrics møder østens farverigdom vestens stramme formsprog. Resultatet er Hans J. Wegners ikoniske Skalstol, CH07 fra 1963, med polster i eksklusive silketekstiler. Carl Hansen & Søn har udvalgt en kollektion af 16 forskellige håndvævede silketekstiler i ædelstensnuancer med mønstre og forskellige teksturer, som fremhæver stolens skulpturelle udtryk, og de ekstraordinære kombinationer kan du få fingrene i netop nu – men kun indtil den 31. december 2017. Skalstolen CH07 med silketekstiler fra Jim Thompson fra Carl Hansen & Søn, pris fra 14.995 kr.
Læs mere
Fold sammen

Dansk klassiker møder østens farver

I Carl Hansen & Søns nye samarbejde med tekstilproducenten Jim Thompson Fabrics møder østens farverigdom vestens stramme formsprog. Resultatet er Hans J. Wegners ikoniske Skalstol, CH07 fra 1963, med polster i eksklusive silketekstiler. Carl Hansen & Søn har udvalgt en kollektion af 16 forskellige håndvævede silketekstiler i ædelstensnuancer med mønstre og forskellige teksturer, som fremhæver stolens skulpturelle udtryk, og de ekstraordinære kombinationer kan du få fingrene i netop nu – men kun indtil den 31. december 2017.

Skalstolen CH07 med silketekstiler fra Jim Thompson fra Carl Hansen & Søn, pris fra 14.995 kr.

Ny Snoopy i begrænset oplag

Snoopy-lampen kan i år fejre 50-års jubilæum, og det fejrer producenten Flos med en jubilæumsmodel af den ikoniske lampe i et begrænset oplag på 1.701 nummererede eksemplarer. Den kan godt gå hen og blive et samleobjekt, og modellen med nummeret 00 vil blive bevaret for eftertiden i Flos’ historiske arkiv på Fondazione Castiglioni i Milano, så det gælder om at være hurtig, hvis du skal sikre dig et eksemplar. I jubilæumsversionen har Snoopy fået en fod i marmor og en matsort skærm, der giver Achille og Pier Giacomo Castiglionis eftertragtede design et nyt look. Jubilæumsmodellen er netop blevet frigivet.

Snoopy jubilæumsmodel fra Flos, 10.995 kr.

Skab luft med spejlfliser

Hvis du har et lille badeværelse eller mørke kroge i køkkenet, er det måske en idé at kigge nærmere på disse spejlfliser. Spejle på væggene giver nemlig ekstra lys og skaber en fornemmelse af større rum, og i denne version af spejlfliser får du oven i købet et lækkert fransk touch. Den rektangulære metroflise med facetterede kanter er raffineret og leder automatisk tankerne hen på Paris, og du kan gøre udtrykket endnu mere fuldendt ved at tilsætte et messingarmatur.

Spejlfliserne fra Mosaikhjørnet, fra 2.075 kr. pr. kvm.

Hvis du har et lille badeværelse eller mørke kroge i køkkenet, er det måske en idé at kigge nærmere på disse spejlfliser. Spejle på væggene giver nemlig ekstra lys og skaber en fornemmelse af større rum, og i denne version af spejlfliser får du oven i købet et lækkert fransk touch. Den rektangulære metroflise med facetterede kanter er raffineret og leder automatisk tankerne hen på Paris, og du kan gøre udtrykket endnu mere fuldendt ved at tilsætte et messingarmatur. Spejlfliserne fra Mosaikhjørnet, fra 2.075 kr. pr. kvm. Fold sammen
Læs mere

Til vinterens buketter

Giv vinterens buketter en smuk base med A Simple Mess’ nye Naal-vase, der er lavet i terracotta og med en fin og legende dekoration. Glaseringen og farven varierer fra vase til vase, hvilket giver et unikt udtryk. Dog skal du være opmærksom på, at glaseringen gør, at firmaet ikke kan garantere, at vasen er 100 pct. vandtæt, så giv den en underskål, når der skal vand i vasen. Vasen er 20 cm høj.

Naal vase fra A Simple Mess, 198 kr.