Blød nyhed fra Vipp

Vi kender bedst Vipp for deres klassiske pedalspande, men nu lancerer den danske virksomhed en blød nyhed, nemlig viskestykker i økologisk bomuld. De er vævet i tofarvet bomuld for at opnå højest mulig kvalitet og vandabsorberingsevne og udstyret med en gummistrop til ophæng, og i vanlig minimalistisk stil er gummistroppen fastgjort med nitter i rustfrit stål. Viskestykkerne fås i pakker m. 2 stk. i grå eller sort og måler 50x80 cm. Viskestykker fra Vipp, 199 kr. for 2 stk.
Læs mere
Fold sammen

Blød nyhed fra Vipp

Vi kender bedst Vipp for deres klassiske pedalspande, men nu lancerer den danske virksomhed en blød nyhed, nemlig viskestykker i økologisk bomuld. De er vævet i tofarvet bomuld for at opnå højest mulig kvalitet og vandabsorberingsevne og udstyret med en gummistrop til ophæng, og i vanlig minimalistisk stil er gummistroppen fastgjort med nitter i rustfrit stål. Viskestykkerne fås i pakker m. 2 stk. i grå eller sort og måler 50x80 cm.

Viskestykker fra Vipp, 199 kr. for 2 stk.

Lampe til et koldt klima

Lampe Gras er en klassiker inden for lampedesign, og den findes i en lang række variationer – nu også i en udendørs version skabt specielt til det barske nordiske klima. Serien har fået navnet Outdoor Seaside og er bygget til at kunne fungere i selv det mest aggressive klima. For at kunne klare de klimamæssige udfordringer har producenten DCW brugt 316 rustfrit stål i sin simpleste form. I Outdoor Seaside-serien finder du den klassiske størrelse samt den forstørrede udgave, XL, og den laves i en række afdæmpede farver.

Lampe Gras N°304 Outdoor Seaside væglampe fra DCW, 4.195 kr.

Lampe Gras er en klassiker inden for lampedesign, og den findes i en lang række variationer – nu også i en udendørs version skabt specielt til det barske nordiske klima. Serien har fået navnet Outdoor Seaside og er bygget til at kunne fungere i selv det mest aggressive klima. For at kunne klare de klimamæssige udfordringer har producenten DCW brugt 316 rustfrit stål i sin simpleste form. I Outdoor Seaside-serien finder du den klassiske størrelse samt den forstørrede udgave, XL, og den laves i en række afdæmpede farver. Lampe Gras N°304 Outdoor Seaside væglampe fra DCW, 4.195 kr. Fold sammen
Læs mere

Et ikon i nyt format

Kay Bojesen er allermest kendt for sine trædyr, og den nok mest ikoniske er aben. Den kom til verden i 1951, og siden er flere størrelser kommet til – og nu kommer endnu en. Det nyeste skud på stamtræet er en abe i lillebrorstørrelse, der er et både fint og charmerende selskab til resten af søskendeflokken. Lillebroraben måler 7 cm og er lavet i teak- og limbatræ.

Lillebrorabe fra Kay Bojesen, 499,95 kr.

Dekorativ glaskunst

Med inspiration fra tidligere tiders petroleumslamper, hvor en høj glascylinder spreder lyset ud og beskytter flammen mod vind og vejr, skabte Ro deres Hurricane, som findes i en række størrelser, former og farver. Nu tilføjes Hurricane no. 45, som med sine 46 cm i højden kan bruges både på bordet, i vindueskarmen og på gulvet. Brug den med bloklys, blomster eller grene, eller lad den stå som dekorativt objekt uden indhold. Hurricane no. 45 er skabt i mundblæst glas og findes i tre varianter: klassisk i ensfarvet grå samt i to eksklusive udgaver med håndmalet ægte platin og guld.

Hurricane no. 45 fra Ro, 1.500 kr.

Unikt præg til din væg

Et helt unikt værk på væggen kan give dit hjem det personlige præg, der gør hele forskellen. Her kan det godt betale sig at tænke lidt ude af boksen og gå på jagt efter et smukt vægtæppe som denne vintage patchwork-quilt. Den amerikanske quilt er håndsyet i USA i 1940erne og vil give dit hjem et fint farve- og mønstermiks. Quilten måler 164x235 cm.

Vintage patchwork-quilt fra The Apartment, 8.500 kr.

Et helt unikt værk på væggen kan give dit hjem det personlige præg, der gør hele forskellen. Her kan det godt betale sig at tænke lidt ude af boksen og gå på jagt efter et smukt vægtæppe som denne vintage patchwork-quilt. Den amerikanske quilt er håndsyet i USA i 1940erne og vil give dit hjem et fint farve- og mønstermiks. Quilten måler 164x235 cm. Vintage patchwork-quilt fra The Apartment, 8.500 kr. Fold sammen
Læs mere