Aiayu åbner butik i København

Danske og bæredygtige Aiayu åbner første gang en konceptbutik.

Danske Aiayu har siden etableringen i 2004 skabt luksuriøse strik- og bomuldssager, der udover den langtidsholdbare kvalitet og det underspillede look også er bæredygtige. 6. marts åbner Aiayu sin første konceptbutik i indre København, hvor man for første gang kan opleve hele Aiayus univers og alle deres varer under samme tag.

»Lige siden Aiayu blev skabt, har det været en kerneværdi for os at være tæt på de mennesker i Bolivia, Indien og Nepal, som producerer vores varer. Med åbningen af vores egen butik slutter vi ringen ved også at komme tæt på vores kunder, som vi glæder os meget til at møde,« siger Maria Høgh Heilmann, der er designer og stifter af Aiayu.

Læs også: Kunstige blomster er hippe - igen

Læs også: Dyre boliger rives væk i København

At åbningen kommer nu, er ingen tilfældighed. Både Aiayus wear- og homekollektion er blevet foldet ud med mange flere produkter, og det giver et helstøbt univers, som de nu viser i sin fulde udstrækning i den 90 kvm store butik.

Til det har de fået hjælp af internationalt anerkendte hænder som Space Copenhagen, der har stået for indretning af butikken, Christine Rudolph, der har stylet vinduerne, og All the Way to Paris, som har skabt stedets grafiske identitet. Så alle kræfter er sat ind, for at kunderneskal få en sanselig og inspirerende oplevelse, uanset om de går ud af butikken med eller uden Aiayu under armen.

Aiayu, Store Strandstræde 12a,1255 Kbh. K

Læs også: Smart, dansk designet bakkebord

Læs også: Dansk sofasucces