Voldsomme scener: Her brækker MMA-kæmper benet

Der findes voldsomme knockouts, og så findes der måder at forlade oktagonen, der er endnu voldsommere. Sådan en scene fandt sted lørdag ved MMA-stævnet Cage Warriors 101.

Her var franskmanden Sofiane Boukichou - også kaldet 'El Torro' i kamp mod englænderen Tom Aspinall. Og kampen var knap startet, før Sofiane Boukichou måtte forlade oktagonen med en slem skade.

For da 'El Torro' angreb Aspinall, var det ikke englænderen, der røg i jorden. I stedet var det franskmanden selv, der blev sendt til tælling. Og det med en voldsom skade.

Franskmandens skinneben knækkede nemlig midtover, da han hamrede sit spark lige ind i englænderen.

I klippet kan man tydeligt høre, hvordan skinnebensknoglen knækker, inden han falder til jorden og straks tager sig til benet, der hænger og dingler.

Og hvor der i MMA normalt sjældent er situationer, hvor modstanderen ikke hopper på sit offer, når vedkommende er gået i gulvet, så sparer Tom Aspinall alligevel franskmanden for yderligere smerte.

Sofiane Boukichou blev hurtigt tilset af læger og dommere. Han forventes at være ude i flere måneder, efter den voldsomme skade.

Dermed kunne Aspinall på hjemmebane tage sejren efter bare 81 sekunder. Det betyder også, at han nu har vundet seks af sine otte professionelle kampe.