Vanvittig afslutning: Maxwell slår hoverende Sediri i gulvet

Det gik ikke helt stille for sig, da Sam Maxwell lørdag boksede mod franske Sabri Sediri.

De to mødtes til en kamp om WBO European Title i Super Letvægt, og i første omgang så det ud som om, det var Sediri, der ville trække det længste strå.

For den 25-årige franskmand var dominerende i store dele af kampen, men pludselig vendte Sam Maxwell det hele på hovedet.

Sabri Sediri dansede hoverende rundt om sin modstander i ringen, og det endte med at koste titlen til allersidst i den sidste omgang.

Med blot ti sekunder tilbage slog Sam Maxwell fra sig, og han sendte Sabri Sediri direkte i gulvet med et velplaceret slag - som du kan se i videoen over artiklen.

Noget, der også kom bag på kommentatorerne, der få sekunder forinden havde konstateret, at Sam Maxwell i den grad lignede en mand, der var 'groggy'.

»Venstre og så højre fra Maxwell! Jamen, hvor kom det fra? Jeg kan knap tro det, jeg ser. Sam Maxwell vender kampen på hovedet. Hvor og hvordan kom det lige? Han lignede en mand, der var færdig. Og så kom han med det dér, virkelig ekstraordinært,« udbrød han, da det stod klart, at dommeren stoppede kampen på trods af, Sabri Sediri kom på benene.

Og herefter kunne 30-årige Sam Maxwell altså lade sig hylde som vinder af braget mellem de to.