Sensationelt comeback? Mike Tyson forbløffer i ny video

Det er efterhånden 15 år siden, at bokseikonet Mike Tyson sidst stod i en boksering.

Og tiden efter den glorværdige karriere har været en rutsjebanetur, hvor det primært er gået nedad. Konkurser, stofmisbrug og overvægt har således forfulgt Brooklyn-bokseren.

Men nu har 'Iron Mike' taget skeen i den anden hånd. I den grad!

På forbilledelig vis har den 53-årige legende trænet sin krop op, så den fremstår som i 'gamle dage,' hvor han spredte frygt og rædsel i bokseringe verden over. I en ny skræmmende video viser den aldrende Tyson, hvorfor man nødigt vil havne i en nævekamp med ham.

Og rygterne om et Tyson-comeback til bokseringen er forlængst begyndt at svirre. Især har der været tale om en tredje kamp mellem de evige rivaler Tyson og Evander Holyfield.

Tyson gør ikke meget for at lægge en dæmper på spekulationerne.

»Jeg føler mig ustoppelig nu. Jeg føler mig som i min storhedstid. Krigsguderne har vækket mit ego og vil have mig til at gå i krig igen,« har Tyson sagt.

Comeback-snakken har dog vakt bekymring hos flere eksperter. Eksempelvis den kendte britiske promotor Eddie Hearn.

»Det kan virke dragende, at han faktisk som 53-årig kan gå i ringen og gøre noget skade. Men skal vi tilskynde til det, når det handler om en af de bedste boksere i historien,« siger Eddie Hearn til British Boxing Television.

»Jeg ville sikkert gerne se kampen, men jeg føler, at det er lidt uansvarligt at sende en 53-årig legende tilbage i ringen.«