Drømmer om 'hadets kamp': Men først skal Thorslund nedlægge tysker i hjembyen

 

Smash! Bang! Knockout i downtown Struer!

Det er målet for den dasnek topbokser Dina Thorslund i lørdagens VM-forsvar mod Alesia Graf i Thorslunds hjemby, Struer.

»Folk kan forvente, at jeg kommer med alt, hvad jeg har. Når jeg først træder ind i ringen, så er det hundrede procent boksning. Det er det, jeg vil levere. Jeg vil være aggressiv, som jeg plejer, men samtidig også klog,« sagde Thorslund i dag på et pressemøde i hjembyen Struer forud for lørdagens stævne i det vestjyske.

Thorslund vandt WBO VM-titlen i superbantamvægt sikkert på point i august sidste år mod den hårdt kæmpende mexicaner, Yessica Muñoz. Forsvaret mod tyske Graf bliver anderledes, fortalte den 25-årige verdensmester.

»Man kan ikke sammenligne dem så meget. Muñoz var meget aktiv og fremadgående, det behøver Graf ikke at være. og hun er langt bedre teknisk. Hun har mere efaring og flere titler med sig. Hun er en bedre bokser end Muñoz, synes jeg.«

Der er dog en mulighed for, at kampen i Struer Energi Park ikke går tiden ud.

»Vi har set, at når Graf bliver ramt med højren, så ryster knæene lidt. Så jeg skal ind og se, om jeg kan sætte den højre og se, om der kommer noget gelé i benene. Hvis der gør, så er en knockout noget, jeg går efter, det er helt sikkert. Det er ikke vigtigt, at jeg får en knockoutsejr, det er vigtigt, at jeg vinder. Og hvordan jeg vinder er fuldstændigt ligegyldigt. Men det kunne da være fedt. Det er rigtig fedt at slå folk ud,« siger Thorslund.

Hun har et stort mål for sæsonen, som hun gerne ser opfyldt, når kampen mod tyskeren er overstået: Et dansk opgør mod rivalen Sarah Mahfoud. De to boksere kan ikke fordrage hinanden, har hun tidligere afsløret til B.T Sport

»Det kan godt være, at det ikke bliver en titelkamp, men en kamp mod Sarah Mahfoud har været et ønske hos mig længe. Det er mest for min fornøjelse og egen personlige vinding. Ikke for præstationen i sig selv, for det ser jeg det ikke som. Det er en lille personlig ting, jeg gerne vil have overstået,« sagde hun i december.

Men først gælder det altså VM-forsvaret mod Alesia Graf i Struer for Thorslund, som onsdag formiddag kunne hun kalde sig nyuddannet fysioterapeut efter bestået eksamen. Torsdag står Thorslund og Graf ansigt til ansigt for første gang ved et pressemøde i København.

Udover VM-kampen er der masser af action på programmet på lørdag i Struer.

Blandt andet er EU-fjervægtstitlen på spil for Dennis Ceylan (19-2-2, 8 KOs) i en revanchekamp mod Jesus Sanchez (9-1, 2 KOs).