Conor McGregor med overraskende udmelding: Jeg er taknemmelig

 
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tirsdag fik Conor McGregor seks måneders udelukkelse fra UFC, da han efter sin kamp mod Khabib Nurmagomedov var involveret i et voldsomt slagsmål.

Og selvom karantænen betyder, at han ikke kommer til at hæve en ny, milliontung check, så er ireren glad for, hvordan sagen har udviklet sig.

»Jeg er taknemmelig for den retfærdige måde, Nevadas sportskommision har behandlet sagen på,« skriver han på sin Twitter-profil og uddyber.

»Det var ikke min intention at lande mit sidste slag på et af modstanderens familiemedlemmer. Det var bare sådan, det hele skete. Jeg glæder mig til at kæmpe igen snart. Tak allesammen,« skriver McGregor.

Efter kampen mellem McGregor og Nurmagomedov hoppede russeren ud blandt publikum, hvor han angreb McGregors sparringspartner. Samtidig gik Nurmagomedovs familiemedlem til angreb på McGregor.

Og det skulle han nok ikke have gjort, for det var ireren, der fik det eneste slag sat ind i dén duel, inden russeren fornuftigt trak sig tilbage.

»En hård venstrehånd lige i kæben på ham, der angreb mig. Han prøvede at gemme sig bag sikkerhedsvagten, der er med i alle film, men jeg kunne lugte ham på lang afstand. Og landede et slag lige i fjæset. Aftenenens sidste slag bragt i samarbejde med McGregor Sports and Entertainment,« skriver McGregor om hændelsen.

Udover de seks måneders karantæne fik McGregor en bøde på 330.000 danske kroner. Nurmagomedov fik ni måneders karantæne og en bøde på 3,3 millioner kroner.

Og husk. B.T. Sport dækker transfervinduets lukning intenst.

B.T.s podcast ‘Transfervinduet’ går i ruden! Torsdag ved midnat lukker transfervinduet i med et brag. B.T. sender live tv hele dagen fra 7.30. Hvem køber, hvem sælger - og hvor ruller millionerne? Få alt ét sted og vær selv en aktiv medspiller, når der handles og spildes. Byd allerede nu ind med sladder og rygter på Twitter via #andellerej. Så tjekker vi op. Vi ses torsdag - fra morgen til midnat!