Cerdensstjerne blev sulten: Bestilte pizzaer for 5000 kroner

Man skal ikke gå ned på snask, når man er tvunget til at blive indendørs under en corona-krise.

Det må have været tanken, da den engelske bokse-verdensstjerne Tyson Fury forleden skulle bestille pizza.

For 'The gypsy king' holdt sig absolut ikke tilbage, da aftensmaden forleden skulle bestilles hjem.

Regningen lød på 557 pund - det svarer til 4.775 kroner. En engelsk fotograf fangede øjeblikket, da et forpustet pizza-bud leverede den stakkevis af pizzaer og spandevis af kylling foran Tyson Furys dør. Tryk på billedet i tweetet

Tyson Fury skal dog heller ikke tænke på økonomien, når han skal bestille mad. Den flamboyante og farverige boksestjerne tjente nemlig over 250 millioner kroner, da han i februar vandt over rivalen Deontay Wilder.

Det vurderes, at Tyson Fury generelt er god for omkring 900 millioner kroner. Så sværvægteren behøver ikke overveje, om der er råd til en ekstra Hawaii-pizza, når der skal bestilles aftensmad.

31-årige Tyson Fury er kendt for sine farverige pressemøder. Eksempelvis mødte han op i Batman-kostume - og tævede løs på en mand forklædt som Jokeren - forud for braget mod Wladimir Klitschko i 2015.

Og efter sine sejre har han også en tradition for at synge en sang i ringen. I februar var det klassikeren 'American Pie', der kom under kærlig behandling af Tyson Fury.