Bjerregaard parat til at dele magten i Brøndby

Brøndbyernes IF overtager 45.000 A-aktier fra Torben Røsler - ifølge formand Per Bjerregaard er klubben parat til at give B-aktionærerne mere magt.

Den tidligere formand for Brøndby Torben Røsler har meddelt, at Røsler Holding ApS har indgået en aftale om at sælge sin aktiepost på 45.850 stk. A-aktier i Brøndbyernes IF Fodbold A/S, som er amatørafdelingen i Brøndby I.F.

Men da der i selskabets vedtægter står, at de øvrige A- aktionærer skal have mulighed for at gøre deres forkøbsret gældende til samme kurs, er aktieposten endt hos Brøndbyernes IF.

Brøndbyernes Idrætsforening – der allerede ejer 9.150 A- aktier i Brøndbyernes IF Fodbold A/S - har udnyttet denne købsoption, således at Brøndbyernes IF køber de 45.850 A-aktier af Røsler Holding ApS.

Formand Per Bjerregaard skriver til Fondsbørsen, at man ikke har til hensigt, at beholde sin samlede A -Aktiepost, der nu udgør 55.000 stk., men at man gerne ser en del af disse indgå som led i en fremtidig ændring i ejerstrukturen i Brøndbyernes IF Fodbold A/S. Herunder medvirken til at styrkeforholdet imellem A- og B-aktionærerne forrykkes til B-aktionærernes fordel.

Brøndbyernes IF Fond ejer 300.000 A-aktier og sidder dermed på den bestemmende indflydelse i selskabet.