Værterne spiller sig sikkert videre

 

Nigeria - Cameroun
Som tidligere beskrevet har de tidlige kampe ved de afrikanske mesterskaber været meget chance- og målfattige på grund af den ulidelige varme, og det kan også nemt gå hen og blive tilfældet i denne kamp. Nigeria har ikke imponeret i turneringen så langt, og nederlaget til Madagaskar kom som kulminationen på dette - heldigvis for dem møder de et Cameroun-hold, som ikke har set skræmmende ud offensivt, men som dog modsat har været meget svært at score på. Derfor ligner denne kamp endnu en i rækken af målfattige opgør fra Egypten.

Under 2,5 mål i kampen
African Cup of Nations, klokken 18:00
Oddset 1,40 er fundet hos Betfair Sportsbook

England - Sverige
Normalt er bronzekampe lig med mange mål, men denne her kan være undtagelsen. Sverige har turneringen igennem været bedre defensivt end offensivt, og må nok undvære teknisk stærke Kosovare Asllani til denne kamp, hvilket kun skal være en fordel for dette spil. England var i en medrivende kamp mod USA, men i åbent spil har man kun lukket to mål ind i hele turneringen, så de er heller ikke et hold, der lukker mange mål ind. England var i bronzekamp mod Tyskland ved sidste VM, og den kamp endte uden mål - det kunne også ske hér.

Under 2,5 mål i kampen
VM for kvinder, klokken 17:00
Oddset 2,00 er fundet hos Bethard

Egypten - Sydafrika
På papiret er Egyptens offensiv den stærkeste del af holdet, men defensiven har gjort det fremragende indtil nu. Trods en relativt svær pulje, har man vundet samtlige kampe uden at lukke mål, og det bør man også gøre hér. Sydafrika sneg sig videre på yderste mandat, men har været dårlige i alle kampe inklusiv i sejren over Namibia, hvor man ikke mindst offensivt skaber alt for lidt. Mod både Elfenbenskysten og Marokko tabte man uden mål imod, og derfor virker det som et fornuftigt spil at gå efter, at det også kommer til at ske i denne kamp.

Egypten vinder med rent mål
African Cup of Nations, klokken 21:00
Oddset 2,25 er fundet hos Bet365