Tottenham klar til festlig stadion-debut

 
Thomas Gravesen og Brian Laudrup diskuterer Tottenhams stadionssituation, samt giver deres besyv med på den ’manglende’ hjemmebanefordel på Wembley. Fold sammen
Læs mere

Chelsea - Brighton
Chelsea leverede en dårlig præstation i Cardiff, hvor man var heldige med at vinde, men det var også en kamp, hvor man havde bænket Eden Hazard og Ngolo Kanté fra start. Her forventes Chelsea at være i stærkeste opstilling, da man først har kamp igen mandag, og i så fald skal man være meget store favoritter mod Brighton. Allerede lørdag skal gæsterne spille FA Cup-semifinale mod Manchester City, og det kan godt tage lidt fokus væk fra denne kamp. Oveni var Brighton elendige i den seneste kamp, så Chelsea bør vinde en klar sejr.

Chelsea vinder med mere end ét mål
England - Premier League, klokken 20:45
Oddset 1,86 er fundet hos Bethard (asian -1,5)

Tottenham - Crystal Palace
Første kamp på Tottenhams nye stadion, og det kan nemt gå hen og blive målrigt. Crystal Palace er et fremragende omstillingshold og scorede tre gange på udebane både mod Manchester City og Liverpool, hvorfor denne kamp står ganske godt til dem. Tottenham har lukket mål ind i otte af de seneste ni kampe i Premier League, og har stadig Eric Dier og formentlig også Harry Winks ude, hvilket svækker den defensive centrale midtbane. Modsat har Tottenham alle de offensive esser klar, så mon ikke også de nok selv skal komme på tavlen.

Begge hold scorer i kampen
England - Premier League, klokken 20:45
Oddset 1,87 er fundet hos Bwin

Empoli - Napoli
Empoli har set klart bedre ud i de seneste kampe, og man var tæt på at snuppe point ude mod Juventus i den seneste runde. Nu gælder det så et andet tophold i Napoli, og her skal man ikke afvise, at det kan blive til point. Napoli var godt nok meget overbevisende i Rom senest, men de har Lorenzo Insigne skadet og må formentlig også undvære Dries Mertens. Oveni står Napoli foran et hårdt program, hvor de to Europa League-opgør mod Arsenal står for døren, og det kan få dem til at spare i denne kamp. Derfor ligner Empoli et fint spil hér.

Empoli får point i kampen
Italien - Serie A, klokken 19:00
Oddset 2,80 er fundet hos Bet365