Tidligere Brøndby-stjerne sikrer skillingerne

Norwich - Birmingham
Under Daniel Farke har Norwich en spillestil med fokus på højt pres, og det giver som oftest nogle ret underholdende kampe. I alt 17 af sæsonens 27 første kampe er endt med, at  begge hold har scoret - og det er da også sket i nu fem hjemmekampe på stribe. Ikke mindst den tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki har set skarp ud. Formen er godt nok ikke den bedste, men det er mest defensiven, der ikke leverer for tiden. Birmingham kæmper også med i toppen af rækken og har 15 af sæsonens kampe, hvor begge hold scorer. Den omvendte kamp var chancerig og med to scoringer til hver, så begge hold bør score hér.

Begge hold scorer i kampen
England - Championship, klokken 20:45
Oddset 1,91 er fundet hos Bwin


Getafe - Alaves

Det er svært at se, at Getafe skal være specielt store favoritter i en kamp mellem to af sæsonens overraskelser. De har begge grundlagt succesen på en god organisation og har det egentlig bedst med ikke at skulle skabe spillet og spille direkte, og derfor står kampen bedst til gæsterne. Det er et minus, at Ibai Gomez er solgt til Bilbao, mens Jony er blevet skadet, men selv uden de to hentede man point ude mod Girona. Oveni har Getafe været stærkere på udebane end hjemme i denne sæson, så alt andet lige vlrker betalingen en anelse for høj på X2.

Alaves får point i kampen
Spanien - Primera Division, klokken 21:00
Oddset 2,05 er fundet hos Bet365 (asian +0,5)

Nijmegen - Telstar
Nijmegen havde ambitioner om at spille med i toppen, men de er langt fra blevet indfriet. Efter en fin start på sæsonen er man gået fuldstændig i stå med ni nederlag i de seneste 13 kampe, hvoraf man har tabt de seneste fire af slagsen i træk. Værterne har godt nok købt rækkens vicetopscorer Ferdy Druijf, men det hjalp ikke mod Eindhoven, hvor holdets defensiv igen svigtede, og man er fortsat uden førstekeeper Marco van Duin. Telstar er ikke noget stort hold, men de har trods alt gjort det fint ude med fire sejre i 10 kampe og er i stærkeste opstilling.

Telstar vinder kampen
Holland - Eerste Divisie0, klokken 20:00
Oddset 4,75 er fundet hos Bet365