Thomas Frank på jagt efter mere succes

 
Vi har været på besøg hos Thomas Frank i Brentford til en snak om ansættelsen som cheftræner. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

Heidenheim - Bayer Leverkusen
Pokalbrag i Tyskland, hvor begge hold bør komme på tavlen. Leverkusen har en offensiv spillestil, men den giver bare også ofte bagslag. Sølle fem gange i sæsonen har man holdt modstanderen fra at score, og derfor skal det være ret sandsynligt, at begge hold får scoret hér. Heidenheim har set stærke ud i forårets to første kampe og spiller normalt også frisk til på hjemmebane, hvor man kun én gang er gået fra banen uden at score. Leverkusen er selvfølgelig pæne favoritter, men oddset er også derefter, og derfor spilles på, at begge hold scorer.

Begge hold scorer i kampen
Tyskland - DFB Pokal, klokken 18:30
Oddset 1,75 er fundet hos Bet365

Queens Park Rangers - Portsmouth
For Portsmouth handler denne sæson primært om at rykke op i Championship, og derfor satser man ikke vildt på FA Cup-succes. Man slog godt nok Norwich ud i sidste runde, men det var primært fordi, at Norwich blev ramt af et rødt kort efter et kvarter. Derfor forventes de at komme med en del reserver til denne kamp, og de skal op imod et QPR-hold uden det vilde at spille for. Man slog Leeds ud i sidste runde og forventes at komme stærkt i denne kamp, så selv om oddset desværre er faldet en smule, virker et spil på hjemmeholdet ganske fornuftigt.

Queens Park Rangers vinder kampen
England - FA Cup, klokken 20:45
Oddset 1,90 er fundet hos Bet365

Brentford - Barnet
Den første kamp var en meget underholdende affære, hvor Barnet havde deres andel af chancerne, og derfor giver det ikke meget mening med så højt et odds på, at begge hold får scoret. Kun fire gange i 19 kampe under Thomas Frank har man holdt modstanderen fra at score, og man roterer givetvis på et par pladser igen defensivt. Barnet kan gå ud og spille deres chance, og de formåede altså at score i sidste runde ude mod Sheffield United. Modsat skabte Brentford selv et hav af chancer i Barnet og derfor er det svært at se værterne gå målløse fra banen.

Begge hold scorer i kampen
England - FA Cup, klokken 20:45
Oddset 2,32 er fundet hos Unibet