Svensk målfest sikrer skillingerne

IFK Göteborg - Malmö FF
Som nævnt tidligere i disse spalter, forsøger IFK Göteborg sig med en meget offensiv spillestil i denne sæson, og indtil videre med stor succes. Derfor vil det overraske, om de ikke fortsætter med den, selv om modstanderen er guldfavoritterne fra Malmö FF og det bør give en chancerig kamp. Det er rækkens to mest scorende hold, og oveni mangler gæsterne den karantæneramte Anders Christiansen, der primært er en svækkelse defensivt, hvilket også taler for spillet. Oddset er i hvert fald overraskende pænt på mindst tre scoringer i kampen.

Over 2,5 mål i kampen
Sverige - Allsvenskan, klokken 19:00
Oddset 1,91 er fundet hos Unibet

Young Boys - Grasshoppers
Der kan næsten ikke være større yderpoler i en række end disse to hold. Grasshoppers rykkede ud med nederlaget til Luzern i en kamp, der endte i skandaløse scener med fanprotest og afbrudt kamp. Sikkert er det, at midtbanemanden Marko Basic er udenfor med karantæne, og stemningen i truppen må være på nulpunktet. Young Boys er suveræne mestre og selv om kampen som sådan er betydning, bør Young Boys stadig levere foran egne fans - og de har da også vundet de tre foregående opgør i sæsonen mod Grasshoppers uden mål imod.

Young Boys vinder med rent mål
Schweiz - Super League, klokken 20:00
Oddset 1,96 er fundet hos Unibet

Portsmouth - Sunderland
Møde mellem to tidligere storhold, hvor fordelen af hjemmebane nemt kan blive afgørende. Der er nemlig ikke udebanemål i den engelske playoff, hvorfor kampen kan gå i stå med en føring på ét mål til Portsmouth og i forvejen har værterne præsteret ganske godt offensivt sæsonen igennem. Sunderland kan næsten kun skuffe i denne kamp, for alt andet end oprykning vil være en fiasko for dem, og det kan få indflydelse på deres tilgang til kampen. Oveni forventes både Lee Brown og Brett Pitman klar, og det er et stort plus for værterne.

Portsmouth vinder kampen
England - League One playoff, klokken 20:45
Oddset 2,26 er fundet hos NordicBet