Straffer Esbjerg nordsjællænderne på omstillingerne?

 

ESBJERG - FC NORDSJÆLLAND
For FC Nordsjælland tæller kun sejren, hvis de skal jagte muligheden for bronze, og det bør give en åben kamp hér. I forvejen er holdets kampe meget chancerige stort set hver gang, og de må endda rotere i bagkæden på grund af karantænen til Abdul Mumin. Esbjerg er som udgangspunkt ikke et målrigt hold, men de er stærke i omstillingerne, som man også har set det i de første tre kampe mod nordsjællænderne, og et andet plus for spillet er, at ved 1-1 skal FCN kaste alt frem. Oddset er ikke alverden, men bør stadig gå an på mindst tre mål

Over 2,5 mål i kampen
Danmark .- Superliga, klokken 19:00
Oddset 1,67 er fundet hos Jetbull

MANCHESTER CITY - LEICESTER
Godt nok har Manchester City ikke lukket mange mål ind i de seneste kampe i Premier League, men her skal der være gode chancer for, at begge hold får scoret. Leicester spiller mere direkte under Brendan Rodgers, og det er specielt kommet Jamie Vardy til gode, som har scoret ni mål i otte kampe under ham. Værterne må også undvære Fernandinho og Kevin De Bruyne, og i hvert fald førstnævnte er et pænt defensivt tab. Derfor virker det nogenlunde sandsynligt, at Leicester får scoret, og oddset er i hvert fald fristende på, at begge hold scorer.

Begge hold scorer i kampen
England - Premier League, klokken 21:00
Oddset 1,91 er fundet hos Bethard

GREUTHER FÜRTH - 1.FC KÖLN
Vi har fat i en kamp, hvor begge hold redder sæsonens målsætning med uafgjort. Fürth sikrer sig definitivt en sæson mere i den næstbedste række, mens Köln med uafgjort sikrer den direkte oprykning. Det blev en realitet efter Darmstadt i går slog Union Berlin, og i forvejen har Köln ikke helt fundet melodien i de seneste kampe, hvilket overraskende kostede træner Markus Anfang jobbet. Det kan selvfølgelig godt være, at gæsterne under den vikarierende træner Andre Pawlak vil blæse til angreb, men krydset er alt for højt oddsmæssigt.

Kampen ender uafgjort
Tyskland - 2. Bundesliga, klokken 20:30
Oddset 4,20 er fundet hos Bet365