Stille start på aftenens semifinale-brag

Ajax - Tottenham
Det kommer næppe til at stikke af rent målmæssigt fra start i denne kamp. Ajax er videre, blot de holder Tottenham fra at score, og selv om det ikke ligger til holdets stil at gå ud og spille på et resultat, kan det næppe undgå at ligge i baghovedet. Sikkert er det, at der maksimalt har været ét mål i samtlige første halvlege for Ajax på hjemmebane i årets Champions League, og at Tottenham næppe heller blæser til angreb fra start. Gæsterne er stadig uden Harry Kane, og selv om Heung Min Son er med igen, bør vi få en relativt stille start på denne semifinale.

Under 1,5 mål i første halvleg
UEFA - Champions League, klokken 21:00
Oddset 1,50 er fundet hos Danske Spil

Næstved - Roskilde
Der skal være gode chancer for mindst tre mål i denne kamp. Næstveds ellers så stærke defensiv er gået op i limningen - og til denne kamp er man uden flere defensive nøglespillere som målmand Jacob Pryts Larsen samt de karantæneramte forsvarere Andreas Moos og Jesper Christiansen. De møder et Roskilde-hold, som sæsonen igennem har været ekstremt målrige og i de 21 kampe med Christian Lønstrup på linjen, er hele 18 af kampene endt med mindst tre scoringer. Derfor virker oddset noget i overkanten på, at der falder mindst tre mål hér

Over 2,5 mål i kampen
Danmark - NordicBet LIGA, klokken 17:30
Oddset 1,87 er fundet hos Betfair Sportsbook

Vlasim - Trinec
Møde mellem to hold, som begge kun har én ting tilbage at spille for, nemlig forbliven i rækken. Vlasim vil definitivt redde sig med uafgjort, mens Trinec vil komme meget tæt på, og selv om det er usandsynligt, at en af de to klubber kommer i farezonen, kan man lige så godt være på den sikre side. Begge hold er i forvejen lavtscorende, og Vlasim har spillet næsten halvdelen af sine kampe i sæsonen uafgjort, mens Trinec i de sidste otte kampe har haft fire kampe uden vinder. Derfor virker krydset som et ganske fint chancespil på en lidt tynd spilledag.

Kampen ender uafgjort
Tjekkiet - Druha liga, klokken 17:00
Oddset 3,05 er fundet hos NordicBet