Starter Jovic målfesten mod Østrig?

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

NIGERIA - FRANKRIG
Nigeria kan sikre sig videre adgang i turneringen med uafgjort, og selv hvis de skulle tabe, kan målscoren blive afgørende i treerregnskabet, hvorfor man må formode, at de kampen igennem vil have en meget defensiv tilgang, og i forvejen har de noget fysik, som godt kan gøre ondt på Frankrig. Franskmændene er klart bedre end Nigeria, men de kommer formentlig til at bruge nogle reserver hér, da førstepladsen er hjemme med blot uafgjort, og det vil ikke give meget mening, hvis de spiller sig ud i denne kamp. Derfor lugter det ikke af mange mål.

Under 3,5 mål i kampen
VM for kvinder, klokken 21:00
Oddset 1,75 er fundet hos Unibet

SERBIEN U21 - ØSTRIG U21
Opgør mellem de to formodet svageste hold i gruppen, og med formatet, hvor kun gruppevinderen går videre plus bedste toer, er uafgjort i denne kamp lettere ubrugeligt for begge hold. Det er altid et godt udgangspunkt for et spil på mange mål i en kamp, og dertil kommer, at Serbien har en af turneringens stærkeste angribere i Luka Jovic, som netop er solgt til Real Madrid. Østrig viste også fine offensive takter i deres seneste testkamp mod Frankrig, så alt andet lige virker oddset noget i overkanten på, at vi får mindst tre scoringer hér.

Over 2,5 mål i kampen
UEFA - U21 EM, klokken 18:30
Oddset 2,20 er fundet hos Unibet

SYDKOREA - NORGE
Alt andet lige skal Norge være ret klare favoritter i denne kamp. Sydkorea har intet vist så langt ved VM. De var spillet af banen mod Frankrig, hvor man intet offensivt skabte, for så fortjent at tabe til Nigeria. Norge derimod vandt en sikker sejr over Nigeria og bød så de franske storfavoritter op til dans i en kamp, hvor man kun tabte på et kontroversielt mål. Kommer Sydkorea først bagud, kan de godt miste moralen fuldstændig, og bedømt ud fra holdenes niveau indtil videre ved VM, virker Norge til at være blevet for små favoritter i dette opgør.

Norge vinder med mere end ét mål
VM for kvinder, klokken 21:00
Oddset 2,25 er fundet hos Bet365