Slut med trænerfyringer i denne sæson

Indtil videre har året allerede budt på tre trænerfyringer i Superligaen, hvor Hobro, Vejle og Brøndby alle har valgt denne løsning i jagten på bedre resultater. Men selv om nedrykning vil være et tema i flere af de klubber, som endnu ikke har skiftet træner i løbet af sæsonen, skal man ikke forvente flere fyringer i denne sæson.

Det spår i hvert fald bookmakeren Unibet, som giver hele odds 3,50 på, at vi får flere trænerfyringer i denne sæson mod blot 1,25 på, at samtlige 14 trænere bliver siddende sæsonen ud.

»Det er svært at forestille sig, hvem der efterhånden kan - og vil - bytte sin cheftræner ud af de tilbageværende syv klubber, der fortsat har samme cheftræner som ved sæsonstart. Hvis Brøndby misser slutspillet, så måske – men så alligevel, den næste de ansætter, bør være permanent. Går Vendsyssel helt i stå, er det måske den bedste mulighed, men det ligner de nu ikke nogle der kommer til,« siger pressechef Per Marxen fra Unibet.

Udover de tre nævnte har også AaB, FC Midtjylland og Sønderjyske skiftet træner i løbet af sæsonen, hvor Morten Wieghorst, Jess Thorup og Claus Nørgaard er blevet afløst af henholdsvis Jacob Friis, Kenneth Andersen og Glen Riddersholm. Tager vi trænerskifterne før sæsonen med, har i alt otte af klubberne skiftet træner enten i sommerpausen eller i løbet af sæsonen - Hobro endda to gange.