Skriver historie: ’Det ligger bare ikke til Zornigers stil’

 

Bettingklubben er klar med endnu en omgang brandvarme spiltips, som skal sikre lytterne lidt ekstra lommepenge i weekenden.

Denne uges udsendelse bærer i høj grad præg af, at Superligaen har forårspremiere.

Der er hele fire spil fra landets bedste fodboldrække – blandt andet kaster Steffen Dam sine penge efter, at Simon Hedlund, Brøndbys nyindkøb, kommer på måltavlen mod FCN.

Det får han odds 4,00 på hos Danske Spil, og det er faktisk det højeste odds, som indtil videre er blevet spillet i Bettingklubbens historie.

Steffen Dam, der udgør ekspertpanelet sammen med Nicolai Baldorf, tror, at Brøndbys frontduo kommer til at bestå af Simon Hedlund og Mikael Uhre, fordi Kamil Wilczek har karantæne. Og det betyder, at oddset på Hedlund er helt skævt i hans øjne.

»Han (Hedlund, red.) er godt nok købt ind som 10’er, men han har spillet angriber før, så det er ikke uvant for ham at spille den plads, Jeg vil blive meget overrasket – når det er den konstellation, der har fungeret bedst (i træningskampene, red.) – hvis ikke de to starter inde mod Nordsjælland. Og så virker det alt, alt for højt, at man kan få pengene fire gange igen på den ene af dem til at score. Altså Simon Hedlund her.«

»Det er en kamp, der er sat målrigt, bookmakerne – og mig selv – forventer, det bliver en kamp med mange mål, og det plejer det næsten også altid at være, når de to mødes. Matchup'et mellem Hjulmand (FCN-træner, red.) og Zorniger (Brøndby-træner, red.) plejer næsten altid at kaste mange mål af sig.«

»Selvfølgelig skal Brøndby helst ikke tabe den her, for så kan de komme i problemer med top seks, men det ligger bare ikke til Zornigers stil at gå ud og fedtspille i sådan en kamp her. Så jeg kan ikke forestille mig andet, end at både Hedman - og Uhre for den sags skyld - nok skal komme frem til deres portion af chancer.«

»Og normalt vil man sige, at hvis du tager den ene af angriberne hos en favorit på udebane i en kamp, der er sat meget målrigt, til at score til odds 4, så er du ret godt inde,« siger Steffen Dam.

Udover spillet på Simon Hedlund bliver der også præsenteret fem andre skarpe fiduser til weekenden. Blandt andet tror Nicolai Baldorf på, at FCK kommer tøffende stille og roligt ud af garagen til forårspremieren mod OB.

Bettingklubben er B.T.s podcast, som hjælper lytterne med at slå bookmakerne og sikre lidt ekstra mønter på kistebunden. Programmet udkommer hver fredag og indeholder tips til weekenden.

Ekspertpanelet udgøres af Steffen Dam og Nicolai Baldorf, mens Søren Paaske er vært.