Skønne Sardinien byder op til målfest

Cagliari - Atalanta
Atalanta har set fremragende ud offensivt længe, mens man modsat giver alt for mange chancer væk. Derfor er holdets kampe særdeles målrige med 12 af de seneste 13 kampe med mindst tre scoringer. Gæsterne kan komme i stærkeste opstilling. Cagliari må undvære midtbanemanden Nicolo Barella på grund af karantæne ligesom de stadig har Ragnar Klavan skadet, hvorfor de mest er svækkede defensivt, og selv om det taler imod spillet, at Cagliari har svært ved at score mål, skal oddset stadig være for højt med Atalanta som modstander.

Over 2,5 mål i kampen
Italien - Serie A, klokken 21:00
Oddset 1,75 er fundet hos Bwin


Jong AZ - Cambuur

Jong AZ har intet at spille for i denne sæson, da nedrykningen er suspenderet, og måske derfor har man valgt at udleje Jong AZ’s klart største profil Ferdy Druijf. Uden ham var man helt til grin i sidste uge mod Roda, og eneste sejr siden han stoppede, har da også været over et andet reservehold fra Jong Utrecht. Cambuur spiller stadig for en playoff-placering og er kommet godt fra land i det nye år, hvor man har fået point mod to af topholdene. Da Jong AZ næsten ingen tilskuere trækker, er fordelen af hjemmebane også til at overse, så flot odds på 2-tallet.

Cambuur vinder kampen
Holland - Eerste Divisie, klokken 20:00
Oddset 2,10 er fundet hos Bet365


St. Pauli - Union Berlin

Hvor Union Berlin er et glimrende hjemmehold, ser det noget værre ud på fremmed græs. Her har man blot vundet én gang i hele sæsonen og i flere af de uafgjorte kampe har man været heldige med at få point. Til denne kamp er forsvarerne Ken Reichel og Christopher Trimmel i karantæne, mens vicetopscorer Sebastian Polter stadig er skadet. St. Pauli har en fanatisk opbakning hjemme, hvor man da også har vundet de to seneste kampe og kan oveni komme i absolut stærkeste opstilling. Meget flot betaling på, at St. Pauli vinder denne kamp.

St. Pauli vinder kampen
Tyskland - 2. Bundesliga, klokken 20:30
Oddset 2,70 er fundet hos Unibet