Skillingerne skal laves på bulgarsk lokalopgør

VITESSE - GRONINGEN
Vitesse skal vinde og helst gerne med mere end et mål, hvis drømmen om Europa League skal leve videre. De er normalt meget offensive på hjemmebane med 4,11 mål i snit per kamp i Æresdivisionen, og nu hvor de skal frem og vinde efter 2-1 til Groningen i den første kamp, ændrer de næppe stil til denne kamp. Groningen er normalt knap så offensive og holdet med det mindste snit målmæssigt i rækken, men kommer Vitesse først foran, er det dem, der skal op og satse, og det kan åbne den anden vej - og begge hold manger en fast forsvarer.

Over 2,5 mål i kampen
Æresdivisionen - EL-Kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 1,78 er fundet hos Unibet

LEVSKI SOFIA - CSKA SOFIA
Topopgør i Bulgarien med en rimelig klar favorit. Sæsonen er reelt set overstået for Levski Sofia, som kun i den yderste teori kan nå højere end tredjepladsen. Man vil selvfølgelig gerne drille lokalrivalerne CSKA, men man har ikke imponeret voldsomt i slutspillet og har hér kun slået de to dårligste hold Botev Plovdiv og Cherno More. CSKA har stadig en reel mulighed for at snuppe guldet og har set gode ud i slutspillet, hvor man kun har tabt en enkelt kamp og vist stigende formkurve. Selv om oddset er justeret en anelse for motivationen, prøves her 2-tallet.

CSKA vinder kampen
Bulgarien - Mesterspil, klokken 19:00
Oddset 2,33 er fundet hos Unibet

URAWA RED DIAMONDS - BEIJING FC
Meget afgørende kamp om den sidste plads videre i gruppe G. Urawa kan nøjes med 0-0, mens Beijing går videre med en sejr eller uafgjort med mål i, og det bør åbne for en relativt stille start på kampen. Urawa skal nemlig ingenting fra start og vil derfor komme defensivt ud, mens Beijing godt nok skal score før eller siden, men næppe heller blotter sig fra start. I forvejen har de to hold spillet målfattige kampe i gruppen, ligesom der heller ingen mål var i den omvendte kamp, så alt andet lige bør der ligge et glimrende spot på ingen mål i første halvleg hér.

0-0 efter første halvleg
AFC - Champions League, klokken 12:00
Oddset 3,00 er fundet hos Unibet