Scorer Beckhams klub i vild oprykningskamp?

HARROGATE - SALFORD
Topopgør som bør blive underholdende. Harrogate er et af de bedst spillende hold i rækken og har da også scoret flest mål af alle. Skal de op og have fat i den direkte oprykningsplads, skal der tre point på kontoen her, og derfor må man forvente, at de kommer offensivt ud som de plejer. Salford er blot tre point fra den direkte oprykningsplads. De har været knap så målrige på det seneste, og kommer næppe offensivt ud til kampen, men kommer de først bagud, er de nødt til at satse. På en tynd spilledag bliver buddet herfra, at begge hold får scoret i kampen.

Begge hold scorer i kampen
England - National League, klokken 20:45
Oddset 1,66 er fundet hos Unibet

ST. JOHNSTONE - ST. MIRREN
St. Johnstone lignede længe en sikker deltager i slutspillet, men efter en sort serie på nu otte kampe med blot ét point, ligner slutspillet noget, der er ved at fortone sig i horisonten. Her gælder det bundholdet St. Mirren, men det behøver det ikke blive nemmere af. Gæsterne har nemlig vist en opadgående kurve med point i tre af de seneste fire kampe, og på fremmed græs har man i det nye år kun tabt til top fire-hold. St. Mirren skulle komme til denne kamp i stærkeste opstilling, og derfor er det svært at se, hvorfor de skal være så undertippede.

St. Mirren får point i kampen
Skotland - Premier League, klokken 20:45
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365

WACKER NORDHAUSEN - VIKTORIA BERLIN
Det er svært at se, hvorfor Wacker Nordhausen skal være så klare favoritter i denne kamp. Med nederlaget til Erfurt, har Nordhausen ikke det vilde at spille for i resten af sæsonen, da Chemnitzer er stukket af på førstepladsen. De møder et Viktoria Berlin-hold, der blot har tabt én af de seneste 11 kampe og siden nytår har været et af de bedste hold overhovedet i rækken. Blandt andet vandt de på udebane over rækkens tophold Chemnitzer, for runden efter at slå rækkens nummer to. Derfor skal Viktoria Berlin have fine chancer for at få mindst ét point.

Viktoria Berlin får point i kampen
Tyskland - Regionalliga nordøst, klokken 19:00
Oddset 2,60 er fundet hos Bwin