Sådan spinder du guld på pokalturneringerne

VENDSYSSEL FF - BRØNDBY
Vendsyssel brugte mange kræfter i Parken mandag aften, og med vigtig Superliga-kamp allerede søndag mod AGF vil det overraske meget, hvis de kommer i bare tæt på stærkeste opstilling til denne kamp. Mod FCN i seneste runde skiftede man det meste af holdet, og selv om man alligevel gik videre, var det tyveri af en anden verden, at man slap fra Farum med sejr. Så heldig er man næppe igen hér. Pokalen betyder alt for Brøndby, og selv om de skulle rotere på et par pladser, bør de stadig kunne komme med et meget stærkt hold. Spil 2-tallet.

Brøndby vinder kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 18:55
Oddset 1,67 er fundet hos Unibet

KASIMPASA - AKHISAR BELEDIYESPOR
Opgør  i den tyrkiske pokalturnering mellem to hold ude af form, men derfor kan det nu godt blive en underholdende affære alligevel. For Kasimpasa er opgaven enkel; de skal vinde med mindst to mål for at gå videre til semifinalerne i pokalen og i forvejen er man et ret målrigt hold med hele 12 af de seneste 13 kampe i ligaen med mindst tre scoringer. Akhisar ligger sidst i tabellen, og er knap så målrige som Kasimpasa. Deres opgave her er klar - de skal forsvare semifinalepladsen hjem, men sidst de var i Kasimpasa, tabte de med 5-0, og alt andet lige bør det også blive en målfest i dag.

Over 2,5 mål i kampen
Tyrkiet - Türkiye Kupasi, klokken 18:00
Oddset 1,75 er fundet hos Bwin

VALENCIA - BETIS
Det er to af de mindst scorende hold i første halvleg, som her mødes i en meget afgørende kamp om en finaleplads i pokalen. Efter 2-2 i første kamp skal Betis før eller siden frem på banen, men det bliver næppe fra start. Det første opgør blev også ret afventende, hvor vi dog fik et mål i første halvlegs sidste minut, og kigger vi på de to holds opgør på banen i ligaen, endte det da også helt uden scoringer. Når man tager med i ligningen, at hjemmebanefavoritten
er videre, hvis bare ikke Betis scorer, så giver uafgjort efter 45 minutter rigtig god mening.

Uafgjort efter første halvleg
Spanien - Copa del Rey, klokken 21:00
Oddset 2,25 er fundet hos Unibet