Sådan går det ishockeydrengene mod briterne

WEST BROMWICH - ASTON VILLA
Aston Villa har fordelen efter første kamp efter en sejr på 2-1, og dermed er West Bromwich pisket frem i denne kamp før eller siden. De er dog normalt også et hold med en offensiv spillestil og i blot én af de første 23 kampe hjemme på Hawthorns er man gået fra banen uden at score. Det er et stort minus for dette spil, at værternes topscorer Dwight Gayle er ude med karantæne ligesom reglen om udebanemål heller ikke tæller hér, men begge hold er stadig så potente offensivt, at det virker som et flot odds på, at vi får mindst tre scoringer i kampen.

Over 2,5 mål i kampen
England - The Championship playoff, klokken 21:00
Oddset 1,82 er fundet hos Unibet

SILKEBORG - VIBORG
Topbrag om førstepladsen, som ingen af holdene reelt set kan tåle at tabe. Hvis Viborg taber, kan de godt vinke farvel til den direkte oprykning, mens Silkeborg mister førstepladsen, hvis de taber og næsten sender oprykningen til Viborg. Med andre ord kan det her meget nemt blive en kamp, hvor angsten for at tabe overstiger lysten til at gå efter sejren. Det taler imod spillet, at der her spilles på kunstgræs og det normalt er en ulempe for spil på få mål. Modsat lever begge hold nogenlunde med uafgjort, så oddset synes stadig for højt på maksimalt to mål.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark - NordicBet Liga, klokken 19:00
Oddset 1,98 er fundet hos Unibet

STORBRITANNIEN - DANMARK
Danmark er for en sjælden gangs skyld kæmpefavorit ved et VM, og selv om danskerne har det klart bedste hold, virker favoritstemplet stadig overdrevet. Danskerne har langt fra imponeret i de to første kampe mod Tyskland og Frankrig, og briterne bød trods alt tyskerne på nogenlunde modstand, hvor man først gik ned i slutningen af tredje periode. Ved VM på dansk is var danskerne også kæmpefavoritter i en enkelt kamp - det var mod Sydkorea, hvor
det kneb gevaldigt med at hente en sejr på 3-1. Og briterne er omkring på samme niveau som koreanerne.

Storbritannien taber med maksimalt to mål
Ishockey - A-VM, gruppe A, klokken 16:15
Oddset 2,60 er fundet hos Danske Spil