Sådan går det i braget i Torino

Vi nærmer os afslutningen på 1/8-finalerne i Champions League, og i aften skal vi så sætte navn på yderligere to kvartfinalehold. Det virker ret oplagt, at Manchester City bliver det ene hold - men måske Schalke kan byde lidt op til dans som i den første kamp. Underholdning kommer der næppe meget af i Torino, og slutter dagens spilforslag af med et spil fra den engelske Championship.


Juventus - Atletico Madrid

Juventus er pisket frem efter 0-2 i den første kamp, men uheldigvis for dem skal de hente målene mod det nok bedste defensive hold i verden. Atletico Madrid har ikke lukket mål ind i nu fem kampe på stribe, og holdt Juventus pænt fra fadet i den første kamp, hvor man vandt fortjent. Oveni kan kampen gå i stå, hvis Juventus kommer foran med 2-0, og selv hvis Juventus kommer foran, vil man næppe se dem angribe hovedløst før til sidst af frygt for at få et udebanemål imod. Gæsterne har desuden Thomas Partey og Diego Costa ude med karantæne.

Under 2,5 mål i kampen
Champions League, klokken 21:00
Odds 1,75 er fundet hos NordicBet


Bolton - Sheffield Wednesday

Sheffield Wednesday har vist klar fremgang under Steve Bruce og er nu oppe på ni sejre i træk. Det bør blive til 10 på stribe mod kaosklubben Bolton. Klubben er på randen af konkurs og spillerne har stadig ikke fået deres februarløn - den var de ellers blevet lovet til i går, men den udeblev. Hjemme har de store problemer mod kvalitetsmodstand, hvor man har tabt 10 af de 14 kampe mod hold udenfor top seks. I og med Sheffield Wednesday nu kan skimte playoff-pladserne, skal de nok komme motiverede til denne kamp, så gå efter udesejren.

Sheffield Wednesday vinder kampen
England Championship, klokken 21:00
Odds 2,10 er fundet hos Unibet


Manchester City - Schalke 04

Manchester City er naturligvis store favoritter i denne kamp og det er nærmest umuligt at se dem gå fra banen uden at score - men det virker modsat langt fra usandsynligt, at Schalke kommer på tavlen. Skal de skabe miraklet, skal de op og score mindst to gange, og derfor må man forvente en mere offensiv tilgang fra dem, end udeholdene normalt har på Etihad. Man bemærker også, at begge hold har scoret i 10 af de 16 kampe på Etihad i denne sæson, og at City har Fernandinho og Nicolas Otamendi i karantæne. Flot odds på, at begge hold får scoret.

Begge hold scorer i kampen
Champions League, klokken 21:00
Odds 2,15 er fundet hos Betfair Sportsbook

Ændringer i de angivne odds kan forekomme