Sådan går det de franske verdensmestre

 

Moldova - Frankrig
Moldova spiller ret defensivt under den nye træner Alexandru Spiridon. Det har haft sin effekt i begge ender af banen, for under ham har Moldova kun scoret fem gange i 11 kampe under ham trods svag modstand, og de tre af målene faldt mod San Marino. Derfor er det ekstremt svært at se dem score mod de franske verdensmestre - godt nok har Frankrig fra tid til anden leveret mærkelige resultater som det uafgjorte resultat hjemme mod Luxembourg, men i starten af kvalifikationen må de tage opgaven så seriøst, at de vinder med rent bur.

Frankrig vinder med rent mål
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 1,44 er fundet hos NordicBet

Andorra - Island
Tiden med Andorra som den store prügelknabe er forbi - i hvert fald når holdet spiller på hjemmebane. I den seneste kvalifikation slog man Ungarn og holdt både Schweiz og Portugal nede på to scoringer, ligesom man slet ikke tabte i Nations League foran egne fans. Det er dårligt nyt for Island, som er inde i en rigtig dårlig periode med 15 kampe i træk uden sejr, og selv om det har været mod væsentligt bedre modstand end Andorra, er det næppe et hold proppet med selvtillid. Det ligner derfor en uskøn affære, som næppe ender med mange mål.

Under 2,5 mål i kampen
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 1,94 er fundet hos NordicBet

Bulgarien - Montenegro
Bulgarerne er et hold i fremskridt. De var ved at snyde Norge i Nations League, men måtte ufortjent nøjes med uafgjort i den afgørende kamp mod Slovenien. Hjemme har de dog gjort det fremragende med sejre over Holland, Sverige og Norge i henholdsvis den seneste VM-kvalifikation og Nations League. De møder her et Montenegro-hold, som er taget til Sofia uden anfører Stevan Jovetic, hvilket er et stort tab for dem. Udover sejren i Parken i 2016 er det småt med resultater på udebane for dem, og derfor virker hjemmesejren ganske pænt betalt.

Bulgarien vinder kampen
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 18:00
Oddset 2,20 er fundet hos Bet365