Sådan går det Cristiano Ronaldo i aften

Brønshøj - Vanløse
Betydningsløs kamp i bunden af oprykningsspillet, som bør blive målrig. Brønshøj har godt nok ikke scoret i de tre seneste kampe, men er på hjemmebane normalt et meget målsøgende hold. Vanløse har været knap så målrige, men i takt med, at man ikke har det vilde at spille for, har man dels prøvet flere af de normale reservespillere og dels spillet mere offensivt, og det nu givet tre kampe i træk med mindst tre scoringer. Begge opgør mellem de to hold i grundspillet endte også med mange mål, så det er nærliggende at gå efter mindst tre scoringer.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark - 2. division oprykningsspil, klokken 17:00
Oddset 1,60 er fundet hos Danske Spil

Jammerbugt - Skive
Danmark 2. division op-spil, klokken 19:00
Siden skaden til Andre Bjerregaard, har Skive haft problemer med at score, men de har dog stadig fået ganske fine resultater, senest med sejren over Aarhus Fremad. De skal dog gerne bruge tre point, hvis kursen mod oprykning, og det skal der også være gode chancer for mod et Jammerbugt-hold uden noget at spille, og som har skuffet i oprykningsspillet. Senest tabte man klart til Middelfart, og hjemme i Pandrup er man uden sejr i de tre spillede kampe. Derfor er det svært at se, at Skive på klasse og motivation ikke skal være større favoritter.

Skive vinder kampen
Danmark - 2. division oprykningsspil, klokken 19:00
Oddset 1,95 er fundet hos Danske Spil

Portugal - Schweiz
Godt nok er Portugal på hjemmebane i slutspillet om Nations League, men det er stadig svært at se, at de skal være så store favoritter mod Schweiz. Sidstnævnte har imponeret flere gange de seneste par år med uafgjort mod Spanien og Brasilien, inden man fik den meriterende sejr over Belgien, der sendte dem hertil. Udover Breel Embolo og Stephan Lichtsteiner er man i stærkeste opstilling. Portugal har modsat ikke overbevist med uafgjort hjemme mod Serbien og Ukraine, så der bør være fin værdi i, at Schweiz ikke taber i ordinær tid.

Schweiz taber ikke kampen
UEFA - Nations League slutspil, klokken 20:45
Oddset 2,33 er fundet hos NordicBet