Sådan ender aftenens bundgyser

 

Helsingør - Frem
Hvor Helsingør har haft problemer i et par af udekampene, har man været aldeles suveræne hjemme på den nye og hurtige kunstgræsbane. Samtlige fire kampe er vundet og hele 19 mål har man scoret - altså næsten fem mål i snit per hjemmekamp. Frem har godt nok vist fremgang i de seneste kampe, men holdets bedste spiller Tonni Adamsen er ude med karantæne i denne kamp, og det er et klart tab - og så er der bare meget stor forskel på Helsingør og de andre hold i 2. division. Så mon ikke, at værterne vinder kampen med minimum to scoringer?

Helsingør vinder med mere end ét mål
Danmark - 2. division pulje 1, klokken 19:00
Oddset 1,55 er fundet hos Unibet

HIK - Vanløse
Vanløse er sæsonens store overraskelse, men alligevel står de som klart undertippede i denne kamp, og det giver trods alt ikke mening. Kampen spilles godt nok på kunstgræs, men på det underlag vandt Vanløse tidligere på sæsonen på Frederiksberg, og mere suveræne har HIK heller ikke været hjemme i Gentofte i denne sæson. Blot én af fem kampe er vundet, og det over bundproppen Skovshoved, og HIK har fortsat angriberen Andreas Lissau ude med karantæne. Derfor ligner det umiddelbart værdi at gå efter, at Vanløse kommer fra Gentofte med point.

Vanløse får point i kampen
Danmark - 2. division pulje 1, klokken 19:00
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365

Lyngby - Hobro
Godt nok har Lyngby ikke spillet uafgjort endnu, men oddset synes stadig i den høje ende på en pointdeling. For begge hold handler det udelukkende om forbliven i rækken og i det lys lever begge hold ganske udmærket med kryds i denne kamp. Stort set alle Hobros kampe har været tætte, og hele seks af deres 10 kampe er da også endt med en pointdeling. Lyngbys kampe mod de øvrige bundhold har da også været tætte og kunne sagtens være endt med pointdelinger også. Derfor kan man godt forsvare et spil på krydset for en mindre indsats i aften.

Kampen ender uafgjort
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Oddset 3,40 er fundet hos Bet365