Så stort vinder Rungsted i Odense


LEVANTE - LUGO

Levante er normalt ikke en klub, der satser det helt vilde på pokalsucces, og med tanke på, at man spillede kamp mandag og allerede spiller igen søndag vil det overraske, hvis man kommer specielt stærkt ud til denne kamp. Lugo ligger i nærheden af bunden i Segunda Division og forventes også at bytte flere spillere i forhold til idealopstillingen, men de er et godt organiseret hold, som meget sjældent lukker mange mål ind, og dertil kommer, at Levante er videre med 0-0 eller en smal sejr. Derfor fin værdi i, at gæsterne maksimalt taber med ét mål.

Lugo taber med maksimalt ét mål
Spanien - Copa del Rey, klokken 12:00
Oddset 1,60 er fundet hos Bet365 (asian +1,5)

ODENSE - RUNGSTED
Hvidovres konkurs får store konsekvenser for Metalligaen. Odenses grundspil er reelt set ligegyldigt nu, da de med meget stor sikkerhed alligevel skal i Play In, og spørgsmålet er derfor, om man kan holde gejsten, nu der ikke står det vilde på spil. Modsat har Rungsted fået halveret sit forspring i toppen, så vil de bevare førstepladsen i ligaen, er de nødt til at holde koncentrationen. I forvejen har Rungsted været helt overlegne i de to holds første indbyrdes møder, så selv om det kan virke hårdt at spille på en storsejr til udeholdet, prøves her en klar Rungsted-sejr.

Rungsted vinder med tre mål eller mere
Ishockey - Metal Ligaen, klokken 19:00
Oddset 1,94 er fundet hos Bethard

BETIS - SANTANDER
Der kan godt lure en overraskelse i denne kamp. Santander stillede i stort set stærkeste opstilling i første kamp, og selv om de kun ligger i den tredjebedste række, fører de den trods alt suverænt og ligner et godt bud på en oprykker. Betis skiftede en del spillere til deres første kamp mod Santander, men vandt alligevel 1-0 i en ret lige kamp. Det gør dette spil interessant, for Betis er dermed videre med uafgjort, og det er altid godt for et spil på et undertippet hold, når favoritten ikke behøver at vinde. Derfor skal der være værdi på Santander.

Santander taber ikke kampen
Spanien - Copa del Rey, klokken 20:45
Oddset 3,20 er fundet hos Bet365