SÅ er der engelske fiduser til spilfuglene

Brentford - Stoke
England Championship, klokken 16:00
Under 2,5 mål i kampen

Siden Thomas Frank skiftede spilsystem med flere spillere i det bagerste geled, har det også kostet på underholdningsfronten. Resultaterne er kommet, men det er på baggrund af den stramme defensiv, hvor man ikke længere giver et hav af chancer væk. Stoke fik ny manager tidligere på ugen, og gæsternes offensiv har da også været elendig på det seneste. Det kan være Nathan Jones kan få sparket gang i Stokes angreb, men på så få dage og på en svær udebane, kan holdet ligeså godt komme afventende ud. Det ligner ikke nogen målfest her.

Odds 1,85 hos Unibet

Hull - Sheffield Wed
England Championship, klokken 16:00
Begge hold scorer ikke i kampen

Hull har været inde i en god stime, hvor det er blevet til tre sejre i streg. Forsvaret har været mere stabilt, og har da også givet færre chancer væk. Gæsterne fra Sheffield Wednesday kommer ofte på tavlen, men de kan få svært ved at få scoret i dag. Holdets topscorer Lucas Joao er ude med en skade, derudover er holdets vigtige angriber Fernando Forestieri også ude, så det er en amputeret offensiv, der kommer på banen. Sheffield Wednesday defensiv er dog solid, så de kan sagtens holde Hull fra de helt store chancer, så det kan blive en låst kamp.

Odds 2,02 hos Unibet

Crystal Palace - Watford
England Premier League, klokken16:00
0-0 efter første halvleg

Det har ikke været særlig underholdende, at se Crystal Palaces kampe siden deres flotte sejr over Manchester City. Holdet har været effektive, men det har også kostet på underholdningsværdien i kampene. Nu skal man op imod Watford, der har trukket lidt i håndbremsen efter en formsvag periode. Derfor kan man godt forvente en afventende kamp her. Gæsterne ved udemærket godt, at Crystal Palace er stærke på omstillingerne, så de burde ikke spille åbent i første halvleg, fordi det kan koste i den anden ende, hvilket åbner op for dette spil.

Odds 2,80 hos Betfair Sportsbook