Ringe tiltro til Brøndby: ’Offensiven har set tam ud’

 

Brøndby og FC Nordsjælland sælger blandt andet billetter på mange mål, men netop mange scoringer kan mangle denne Superliga-runde, når de to hold søndag aften mødes på Brøndby Stadion.

Steffen Dam, der er spilekspert på B.T. og fast inventar i den ugentlige podcast ’Bettingklubben’, anbefaler i hvert fald et spil på, at kampen ender ’under 3,5 mål’. Han satser 100 virtuelle kroner til odds 1,82.

Eksperten understreger, at kampen nu nok næppe ender 0-0. Så langt, så godt. Alligevel stikker det næppe af på lystavlen, og det skyldes ifølge Steffen Dam først og fremmest Brøndby.

»Jeg ser ikke Brøndby som et lige så udpræget ’over-hold’, som det var under den tidligere træner Alexander Zorniger, og det synes jeg ikke helt, at markedet har taget nok højde for. Brøndby har skabt utroligt lidt deres seneste to kampe. Jeg kan dårligt huske en åben målchance mod AGF, og har de en enkelt chance i Midtjylland? Brøndby eksploderede i hvert fald ikke i chancer. Offensiven har set tam ud, siden Simon Tibbling blev skadet.«

Et blik på historien bakker Steffen Dam op i, at kampen ikke bliver fyldt med mål, for tre ud af de seneste fire indbyrdes opgør er gået under en mållinje på 3,5 mål, og netop det argument bruger Dam også i sin analyse.

Så er der naturligvis modstanderen FC Nordsjælland, der i sin seneste udebanekamp i Superligaen tabte 1-3 til FCK, men det resultat skal ifølge Steffen Dam nuanceres en smule.

»Selvfølgelig ved man aldrig, hvor man har FCN, og jeg ved godt, at deres kamp i Parken gik over linjen på 3,5, men det var mere et udslag af tilfældigheder. I kampen før det mod OB producerede FCN heller ikke vildt meget offensivt. Det kan give mål, at FCN kan spille på omstillinger mod et hold som Brøndby, der gerne vil frem, men kampen bliver interessant, fordi den er sat som så højtscorende,« siger Steffen Dam.

I denne udgave af Bettingklubben ser eksperterne også nærmere på Liverpool, Chelsea og FC Københavns kommende kampe.