Real Madrid med kurs mod pokaltitel

Girona - Real Madrid
Efter 4-2 i den første kamp, behøver Real Madrid som sådan ikke at vinde denne kamp, men oddset synes stadig attraktivt på, at de løber med Copa del Rey. De stillede relativt stærkt op i den første kamp, som man burde have vundet større, og selv om Sergio Ramos næppe spiller, forventes Real stadig at komme med et ret stærkt hold. Girona er tæt på nedrykning efter otte kampe i træk uden nederlag, så spørgsmålet er, hvor hårdt de satser på denne pokalkamp. Deres offensive spillestil kan dog blive ren gift mod Reals kontramaskine, så 2-tallet ser fint ud.

Real Madrid vinder kampen
Spanien - Primera Division, klokken 21:30
Oddset 1,80 er fundet hos Unibet

Bala Town - The New Saints
Normalt er den walisiske liga ret målrig, men denne kamp kunne godt være undtagelsen. TNS har nemlig set meget stærke ud defensivt de seneste uger, og har da også blot lukket to mål ind i de seneste otte kampe. Bala Town har modsat været inde i en dårlig periode, og det taler lidt imod spillet, at de har lukket relativt mange mål ind på det seneste. Til gengæld er begge de indbyrdes kampe i grundspillet gået under denne mållinje, og ikke mindst ventes der kraftigt snevejr ved kampstart, der gør forholdene svære. Så gå efter få scoringer.

Under 2,5 mål i kampen
Wales - Premier League, klokken 20:45
Oddset 2,20 er fundet hos Betfair Sportsbook

Union Berlin - 1.FC Köln
Union Berlin har normalt en enestående opbakning hjemme, og vi skal også over et år tilbage for at finde holdets seneste nederlag på Stadion An der Alten Försterei. De er i stærkeste opstilling, og derfor virker det ikke helt oplagt, at de ligefrem er undertippede mod FC Köln. Gæsterne er nemlig hårdt ramt på fraværsfronten. Jonas Hector har karantæne, mens Dominick Drexler, Louis Schaub og Marco Hoger af stamspillerne alle er skadede. Det skal med i ligningen, at Köln er et godt omstillingshold og derfor er stærke på udebane, men 1-tallet skal prøves.

Union Berlin vinder kampen
Tyskland - 2. Bundesliga, klokken 20:30
Oddset 3,10 er fundet hos Unibet