Pointfest lurer i Carolina

Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
Panthers og Buccaneers leverede begge to opløftende præstationer selvom holdene tabte sine premierekampe. Minus for begge hold var, at de to holds quarterbacks Cam Newton og Jamies Winston lavede for store fejl, men de bør begge få bedre arbejdsbetingelser i nat. De to holds forsvar var begge ude i nogle hårde kampe i søndags, hvor der blev brugt mange kræfter, og har ikke mange hviledage op til dette opgør. Tampa Bays træner Bruce Arians er kendt for at være aggresiv, og det bør give et pointafkast, der gør, at vi komme over denne linje.

Over 44,5 point i kampen
USA - NFL, klokken 02:20 (nat til fredag)
Oddset 1,56 er fundet hos JetBull

Bel Abbes - Hussein-Dey
Bel Abbes har lagt fra land med tre nederlag i tre forsøg, hvor man specielt defensivt har set meget dårlige ud i en liga, hvor der normalt ikke bliver scoret mange mål. Af samme grund er det da også svært at se, hvorfor de skal være så store favoritter i denne kamp. Godt nok er fordelen af hjemmebane normalt stor i Algeriet, men kaos hersker i Bel Abbes - i sidste uge fyrede man træner Younes Ifticen på grund af den dårlige start, og man har stadig Sid Abbaci i karantæne. Oveni kræver fansene ledelsens afgang, så X2 virker som et ganske fint spil hér.

Hussein-Dey får point i kampen
Algeriet - Ligue 1, klokken 18:45
Oddset 2,10 er fundet hos Bwin

Domzale - Mura
Domzale har ikke fået den bedste start, og har derfor brugt landskampspausen på at skifte træner. Ind er kommet Andrej Razdrh, men hans opladning til denne kamp har ikke været optimal - blandt andet landede holdets to estiske landsholdsspillere først i går. Derfor er det langt fra sikkert, at denne kamp bliver noget vendepunkt for dem. Mura har startet sæsonen fint, hvor eneste nederlag har været mod førerholdet Aluminij, mens de øvrige pointtab har været mod top fire-holdene. Derfor virker betalingen fornuftig på, at Mura vinder kampen.

Mura vinder kampen
Slovenien Prva Liga, klokken 20:10
Oddset 2,60 er fundet hos Bet365