Overlegne England buldrer videre

 

Tyrkiet - Moldova
Tyrkiet fik en glimrende start på EM-kvalifikationen med sejren i Albanien, og det skal man være i stand til at bygge videre på i denne kvalifikation. Moldova hører til blandt de ringeste hold overhovedet i Europa, og i VM-kvalifikationen tabte man fire af fem udekampe med mindst to mål - kun i Georgien undgik man et klart nederlag, og i Nations League tabte man blandt andet med 4-0 i Luxembourg. Til gengæld er der boblende optimisme i Tyrkiet efter en del år nu med svingende resultater, hvorfor det ligner en klar hjemmesejr her.

Tyrkiet vinder med mere end ét mål
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 18:00
Oddset 1,55 er fundet hos Bet365

Montenegro - England
England kom overbevisende fra start mod Tjekkiet, og selv om Eric Dier blev skadet og derfor ikke er med hér, bør man følge op på den sejr med en triumf i Montenegro. Værterne er uden deres bedste offensive kort i Stevan Jovetic, og viste heller ikke skræmmende takter i Nations League, hvor man i tre hjemmekampe kun formåede at score mod Litauen. England derimod har vundet 11 af deres 12 seneste sejre på fremmed græs uden modstanderne har scoret, og specielt i starten af kvalifikationen er de normalt påpasselige.

England vinder kampen med rent mål
UEFA- EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 2,04 er fundet hos NordicBet

Kosovo - Bulgarien
Kosovo er i kraftig fremgang efter landet lige skulle have etableret et landshold, og selv om Danmark stillede med et par normale reserver fra start, viste man klasse i den kamp, hvor man var tæt på at vinde. De har massiv opbakning til deres hjemmekampe, og møder her et bulgarsk hold, der langt fra imponerer på fremmed græs. I den seneste kvalifikation fik man blot ét point på fremmed græs, og det kom i Luxembourg, ligesom bulgarerne heller ikke imponerede for tre dage siden, da man spillede uafgjort mod Montenegro. Spil derfor 1-tallet.

Kosovo vinder kampen
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 2,60 er fundet hos Betfair Sportsbook