Ødelægger nordjyderne Brøndbys pokaldrømme?

BRØNDBY - AAB
Brøndby hentede godt nok uafgjort mod OB, men i store dele af kampen var man ikke overbevisende, og derfor ligger det heller ikke i kortene, at man kommer nemt til pokalfinalen. AaB sparede både Lucas Andersen og Kasper Kusk i den ligegyldige kamp mod Randers søndag og for dem er det hér sæsonens kamp, da pokalen reelt set er det eneste, de har tilbage at spille for. Da de to hold mødtes for nylig i Brøndby i Superligaen, blev det en målrig og jævnbyrdig kamp, og det kan det meget nemt blive igen. Derfor er værdien på gæsterne fra Aalborg.

AaB taber ikke kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 19:30
Oddset 1,90 er fundet hos Bet365

SEVILLA - ALAVES
Efter fiaskoen mod Slavia Prag i Europa League, valgte Sevilla at fyre træneren. Ny mand i det varme sæde er Joaquin Caparros. Han har noget mere fokus på det defensive og det har været til at få øje på i de to første kampe under ham, der begge har indeholdt ét mål. Et minus er det, at Sevilla måske igen skal stå med tredjemålmanden, men til gengæld har Ever Banega karantæne, mens vicetopscorer Andre Silva er skadet. Alaves arbejder ud fra et defensivt koncept, som sjældent kaster mange mål af sig, og oven i har kampen meget stor betydning.

Under 2,5 mål i kampen
Spanien - La Liga, klokken 19:30
Oddset 2,18 er fundet hos NordicBet

FEYENOORD - HEERENVEEN
Det er svært at se, hvorfor Feyenoord skal være så store favoritter i denne kamp. Siden den meriterende sejr over Ajax, har nærmest intet fungeret for holdet. I otte kampe siden da har man kun slået to af de tre nederste hold i tabellen, og senest viste man også svaghedstegn hjemme med nederlaget til Willem II. Heerenveen derimod kommer til kampen i strålende form med sølle to nederlag i 10 kampe siden nytår, hvor man specielt bemærker, at de har fået point mod både Ajax og PSV. I stærkeste opstilling skal Heerenveen have fine pointchancer hér.

Heerenveen får point i kampen
Hollands - Æresdivisionen, klokken 20:45
Oddset 3,35 er fundet hos Unibet