Odds styrtdykker på Hjulmand til Brøndby

Kasper Hjulmand ligner mere og mere en kommende Brøndby-træner. I hvert fald hvis man skal tro bookmakeren Unibets oddssættere, som har Vestegnsklubben som klar favorit til at sikre sig den tidligere FC Nordsjælland- og Mainz-træner som afløser for Martin Retov og blive den permanente efterfølger for Alexander Zorniger.

Således får man kun odds 1,30 på at Hjulmands næste arbejdsgiver er Brøndby hos netop Unibet mod odds 2,40 for blot en måned siden - og det store oddsfald hænger blandt andet sammen med nyheden om, at Kasper Hjulmand stopper øjeblikkeligt som cheftræner i FC Nordsjælland for i stedet at hellige sig konsulentopgaver i klubben.

»Der ligger en klar indikation i det odds om, at Hjulmand og Brøndby er meget tæt på hinanden. Vi vurderer det lige nu som absolut mest sandsynligt, at Kasper Hjulmand overtager træner posten i Brøndby, når Martin Retov har ført klubben igennem mesterskabspillet,« siger pressechef Per Marxen fra Unibet.

Kasper Hjulmand har længe været et varmt navn i Brøndby, hvor han har gode relationer til klubbens ejer, Jan Bech Andersen. Skulle det kikse med et skifte til Brøndby, er Anderlecht til tre gange pengene stadig en realistisk destination til sommer ifølge Unibet.