Nordirske fightere kan drille Tyskland

Rusland - Kasakhstan
Russerne har sat kurs imod EM-deltagelsen med sejren i Skotland og det er også svært at se dem dumme sig i denne kamp. Rusland har vundet samtlige kampe i gruppen på nær den mod Belgien, og kun i den førnævnte udekamp mod Skotland har man lukket mål ind. Kasakhstan har næsten udspillet deres rolle i gruppen, så spørgsmålet er, hvor stor deres motivation er. De er normalt ikke meget værd på udebane, og i den omvendte kamp fik man heller ikke scoret og tabte klart til Rusland. Det ligner alt andet lige en russisk sejr uden mål imod.

Rusland vinder med rent mål
EM-kvalifikation, klokken 20:45
Odds 1,72 er fundet hos NordicBet

Nordirland - Tyskland
På papiret skal Tyskland være ret store favoritter i denne kamp, men det kan sagtens være, at begge hold får scoret i opgøret. Tyskland forsvarer ikke fantastisk, hvilket man senest kunne se mod Holland. De to hold mødtes på samme bane for to år siden, hvor begge hold fik scoret, og Nordirland er som udgangspunkt ikke noget offensivt indstillet hold, men de er altid en stor trussel på dødbolde og kommer med en masse gejst, som kommer til at drille det tyske mandskab. Oddset virker en smule for højt på, at begge hold kommer på tavlen.

Begge hold scorer i kampen
EM-kvalifikation, klokken 20:45
Odds 2,16 er fundet hos Bet365

Ungarn - Slovakiet
Det er et flot odds på ungarsk sejr i denne kamp. Ungarn har indtil videre leveret en flot kvalifikation, ikke mindst på hjemmebane, hvor man har slået stærke hold som Kroatien og Wales og fører endda gruppen nu. Slovakiet vandt godt nok den omvendte kamp, men ellers har de ikke virket alt for stabile og man var decideret ringe forleden i kampen hjemme mod Kroatien, hvor man tabte med hele 0-4. Normalt er Slovakiet ikke noget stort udehold, og derfor skal Ungarn alt andet lige være større favoritter, end tilfældet er i denne kamp.

Ungarn vinder kampen
EM-kvalifikation, klokken 20:45
Odds 2,40 er fundet hos Bet365

Ændringer i de angivne odds kan forekomme