Nedtur lurer for Zidanes tropper

Sønderjyske - AGF
Bedømt ud fra de seneste kampe og de to holds første møde i Haderslev i år, er det svært at se, hvorfor Sønderjyske skal være favoritter i denne kamp. AGF kørte Horsens af klædet senest og burde have vundet større, mens Sønderjyske først mod Horsens og siden i Vejle har præsteret ret dårligt. Oveni står kampen fint til de omstillingsstærke gæster, men alligevel vælges her den »sikre« variant. Uafgjort er ikke noget dårligt resultat for specielt AGF, så skulle den stå uafgjort mod slutningen af kampen, vil man næppe se nogle af de to hold satse. Prøv X2.

AGF får point i kampen
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Oddset 1,57 er fundet hos NordicBet

Leganes - Real Madrid
Real Madrid fik en kort opblussen efter Zinedine Zidanes tiltræden, men de seneste par indsatser har været ringe. I de to hjemmekampe mod Eibar og Huesca var man på hælene, og tabte som bekendt til Valencia imellem de to kampe. Bedre bliver det ikke af, at man må undvære Sergio Ramos og Vinicius. Leganes er Oscar Rodriguez fra stærkeste opstilling, kommer i god form og har været meget stærke hjemme i denne sæson, hvor man blot har tabt to kampe og hentet point mod både Barcelona og Atletico Madrid. Fin værdi i spil på 1X.

Leganes får point i kampen
Spanien - Primera Division, klokken 21:00
Oddset 2,32 er fundet hos Unibet (asian +0,5)

1.FC Köln - Hamburger SV 
Opgør mellem de to bedste hold i rækken, hvor odds på krydset virker en smule for højt. Værterne er godt nok normalt meget offensive, men lever som sådan fint med uafgjort i denne kamp, da man bare skal holde lidt gang i pointhøsten for at holde oprykningen hjem. HSV sælger naturligvis også gerne en udekamp mod topholdet for uafgjort, og det passer dem aldeles udmærket for én gangs skyld at være undertippet, så de kan stille sig lidt dybere og spille på de omstillinger, som de er så dygtige til at udføre. Derfor prøves her et spil på uafgjort.

Kampen ender uafgjort
Tyskland - 2. Bundesliga, klokken 20:30
Oddset 4,00 er fundet hos Bet365