Nedrykkere i stor målkrise

 

Hoffenheim - Werder Bremen
Normalt er Hoffenheim lig med mange mål, men som bekendt er Julian Nagelsmann ikke længere i klubben, og man er langt fra så betingelsesløse i sit offensive spil under Alfred Schreuder, selv om han er tidligere assistent under Nagelsmann. De skabte ikke alverden i den første kamp i Frankfurt, og man lider under, at sidste sæsons topscorer Andrej Kramarić er skadet. Werder Bremen har selv deres største offensive profil på skadeslisten i form af Milot Rashica, og derfor virker der umiddelbart lang vej op til de fire mål. Spil derfor på få mål i kampen.

Under 3,5 mål i kampen
Tyskland - 1. Bundesliga, klokken 15:30
Oddset 1,68 er fundet hos Unibet

Næstved - Vendsyssel FF
Det har været en forfærdelig sæsonstart for Vendsyssel, som specielt offensivt slider hårdt i det. Man har ikke scoret i de seneste fire kampe, og hvad værre er, så spiller man heller ikke ret godt og kreerer relativt lidt i forhold til, hvad materialet er til. Næstved har som udgangspunkt en offensiv spillestil, men i takt med de dårlige resultater, har man trukket sig lidt tilbage på banen - og defensivt er man også forstærket på målmandsposten til denne kamp med Mikkel Bruhn. Alt andet lige taler klart mest for, at vi får en målfattig kamp at starte runden på.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark - NordicBet LIGA, klokken 13:15
Oddset 2,06 er fundet hos Unibet

Skovshoved - Holbæk
Holbæk var deciderede uheldige med ikke at hente point mod Slagelse i en kamp, man dominerede i langt det meste af tiden. Trods status af oprykker, har man et hold, der er blandt de bedre i rækken, og det er i hvert fald svært at se, at de ikke skal være favoritter i denne kamp. Skovshoved mistede før sæsonen Simon Bræmer, og uden ham har man problemer med målscoringen - således er man i tre af de fire kampe i sæsonen gået fra banen uden at få scoret. Holbæk har spillet til mere end de fire point, som de har, og udesejren virker som et fint spil.

Holbæk vinder kampen
Danmark - 2. division pulje 1, klokken 15:00
Oddset 2,63 er fundet hos Betfair Sportsbook