Når begge hold kan overleve med uafgjort


AGF - Randers

De to hold spillede senest en relativt chancerig kamp, og med tanke på, at AGF er pisket til at få scoret mindst én gang, hvis de skal videre til finalen om en Europa League-billet, bør dette også blive et relativt åbent opgør. Det skal dog med, at AGF har tvivl om topscorer Patrick Mortensen, men afløser Alexander Ammitzbøll har vist sig som en værdig afløser med tre mål i de seneste fire kampe. Randers er som udgangspunkt ikke det sjoveste hold at spille på, når der spilles på mange mål, men modsat har Randers et par hurtige folk, der kan drille AGF.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark Europa League-playoff, klokken 18:00
Odds 1,85 er fundet hos Unibet


Charlton - Sunderland

Det er svært at se, hvorfor Charlton ikke skal være samlede favoritter til at rykke op. De har været det bedste hold af de to det seneste halve år, og selv om de leverede en dårlig returkamp mod Doncaster, fjerner det ikke indtrykket af et hold, som har set gode ud længe og de kommer til kampen i stærkeste opstilling. Sunderland er uden Reece James og har profilen Aiden McGeady tvivlsom, og leverede en skuffende afslutning på sæsonen. De kom så videre mod Portsmouth, men set over de to kampe var de heldige og spillede ikke specielt godt.

Charlton rykker op
England League One playoff, klokken 16:00
Odds 2,00 er fundet hos Bet365


Fiorentina - Genoa

Godt nok er der justeret en smule for det i oddset, men alligevel synes det at være et fint spil på krydset her. Fiorentina er reddet med uafgjort, men kan risikere at ryge ud af rækken med et nederlag, så deres opgave her er rimelig klar. For Genoa er situationen lidt mere mudret, men de er reddet med uafgjort, hvis Empoli taber ude mod Inter, og med tanke på, at Inter spiller for deltagelse i Champions League, skal der trods alt være ganske gode muligheder for, at uafgjort er nok for gæsterne. Derfor giver det god mening at gå efter krydset.

Kampen ender uafgjort
Italien Serie A, klokken 20:30
Odds 2,40 er fundet hos Unibet

Ændringer i de angivne odds kan forekomme