Messi og co. tager sejren på Anfield

AL RAYYAN - AL ITTIHAD
Det er svært at se andet end mange mål i denne kamp. Al Rayyan spiller som regel meget målrige kampe, og således også i denne turnering, hvor samtlige fire kampe er gået over linjen. De er ude af turneringen med alt andet end sejr, så det vil overraske meget, hvis de skulle ændre på deres offensive taktik. Al Ittihad kan som sådan godt leve med uafgjort, men indtil videre har de ikke virket som et hold, der er ret gode udi den disciplin med tanke på, at de har snittet over fire mål per kamp. Den omvendte kamp endte med seks mål, så gå efter en målfest.

Over 2,5 mål i kampen
AFC - Champions League, klokken 20:30
Oddset 1,50 er fundet hos Bwin

BURIRAM - URAWA RED DIAMONDS
Urawa er i overraskende problemer med at komme videre fra gruppen, og derfor er der ikke råd til at dumme sig i denne kamp. Buriram fra Thailand bør de da også være en klasse over. De var overlegne i den omvendte kamp på hjemmebane, og kun i den yderste teori kan de thailandske mestre gå videre, så spørgsmålet er, hvor stor motivationen er for denne kamp. Det skal med, at Buriram var sidste sæsons store overraskelse, hvor de kom videre fra gruppespillet, men virker ikke til at have samme styrke i denne sæson. Derfor ligner det en udesejr.

Urawa Red Diamonds vinder kampen
AFC - Champions League, klokken 13:00
Oddset 2,07 er fundet hos Unibet

LIVERPOOL - BARCELONA
Barcelona behøver ikke skabe et resultat i denne kamp, men det kan sagtens være, at de gør arbejdet færdigt med en sejr. Liverpool må nemlig undvære både Roberto Firmino og Mohamed Salah, og det er dårligt nyt før en kamp, hvor man skal bruge et mindre mirakel for at gå videre. Oven i skal vi huske på, at Liverpool er pisket frem for at skabe miraklet, og det er ren guf for Barcelonas omstillingsmaskine - vi så dem tidligere i turneringen straffe Tottenham på den konto på Wembley. Derfor virker oddset en anelse for højt på, at Barcelona vinder.

Barcelona vinder kampen
UEFA - Champions League, klokken 21:00
Oddset 2,80 er fundet hos Betfair Sportsbook