Måltørken fortsætter i Afrika

 

SENEGAL - BENIN
Det er ikke nogen hemmelighed, at der ikke har været ret mange scoringer ved de afrikanske mesterskaber, og det lugter da også af få scoringer mellem Senegal og Benin. Godt nok taler det imod, at senegaleserne på papiret er et stærkere mandskab, men de har trods alt kun spillet én kamp, hvor der faldt mere end to scoringer. Det samme gælder Benin, der ikke har været noget underholdende mandskab ved disse mesterskaber. Der er lovet 36 grader ved kampstart, og det bør tale for, at vi endnu en gang får en målfattig affære til en fin betaling.

Under 2,5 mål i kampen
CAF - Africa Cup of Nations, klokken 18:00
Oddset 1,51 er fundet hos Nordicbet

LINFIELD - ROSENBORG
Det har ikke været nogen stor sæson indtil videre for de norske giganter Rosenborg. Holdet ligger på en skuffende syvendeplads i Eliteserien. Dog er holdet i bedring, og spillet har da også set nogenlunde ud med positive resultater til følge. Man må forvente et Rosenborg-mandskab, som jagter mere succes, og det bør gå udover Linfield, der spiller europæisk fodbold for første gang i to år. Nordmændene har dog haft svært ved at skabe fodboldkampe i store dele af sæsonen, så det åbner op for en sejr, dog en beskeden en af slagsen.

Rosenborg vinder + under 3,5 mål
UEFA - Champions League kval., klokken 20:45
Oddset 1,92 er fundet hos Danske Spil

NIGERIA - SYDAFRIKA
Det er de færreste, der har været underholdt i Sydafrikas første halvlege ved denne omgang af Africa Cup of Nations. Efter holdets første fire kampe er der stadigvæk ikke faldet en scoring i første halvleg. Nigeria har været lidt mere underholdende, hvor det er sket to gange af fire mulige, at vi er gået til pausen med 0-0. Da det er en vigtig kamp, så er det svært at se, hvorfor det skulle udvikle sig til en åben kamp. Temperaturen er på 31 grader ved kampstart, så varmen kan sagtens få en indflydelse på dette opgør.

0-0 efter første halvleg
CAF - Africa Cup of Nations, klokken 21:00
Oddset 2,20 er fundet hos Unibet